Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polydactylous United Newport County FC
541 Tactiek jebaclegie
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 20
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.8 gemiddelde waardering 23.7
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Mainoo is nu in balbezit. Mongiusti onderschept slim de pass. Mongiusti passt de bal zonder na te denken. Solanke is nu in balbezit. Solanke schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Phillips met een harde bal richting middenveld. Tejero kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Cohen de bal onder controle te krijgen. Solanke rent richting de bal. Solanke schiet op doel. Phillips verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Phillips trapt de bal weg. Morris kopt de bal weg. Palmer probeert de bal aan de voet te houden. Mongiusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongiusti haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Phillips probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polydactylous United - Newport County FC 0:1

37e minuut.
Tejero kopt de bal weg. Burgess rent richting de bal. Burgess passt de bal in één keer door. Solanke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Solanke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Polydactylous United - Newport County FC 0:2

39e minuut.
Tejero passt de bal in één keer door. Segalen is nu in balbezit. Segalen met een sublieme pass. Mongiusti is nu in balbezit. Mongiusti haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polydactylous United 80%, Newport County FC 20%.
Polydactylous United - Newport County FC 0:2

47e minuut.
Daar is Segalen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mainoo geeft een lange en hoge pass. Segalen heeft problemen om de bal te vangen. Mongiusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongiusti schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polydactylous United - Newport County FC 0:3

80e minuut.
Mainoo is nu in balbezit. Segalen onderschept slim de pass. Mongiusti bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen bereikt de bal nog maar net als eerste. Segalen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polydactylous United 68%, Newport County FC 32%.
Polydactylous United - Newport County FC 0:3