Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Brexit Bastards Timisoara UK
Normal Tactiek £$#
40% Balbezit 60%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 47
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 50
weak Schieten incredible
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Jerman met een sublieme pass. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. Thompson probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:1

4e minuut.
Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Renshaw schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gascoignе is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gascoignе zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Santana springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Thompson geeft de bal voor. Hunter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе verovert de bal door een tackle van achteren. Gascoignе geeft de bal voor. Helgason springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Esse rent richting de bal. Esse passt de bal zonder na te denken. Ramsdale rent richting de bal. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:2

12e minuut.
Ramsdale onderschept slim de pass. Ramsdale probeert naar een medespeler te passen. Santana is nu in balbezit. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... Parkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:3

14e minuut.
Babaverdiyev geeft een hoge lob. Helgason kopt de bal weg. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Parkinson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:4

16e minuut.
Helgason verovert de bal door een tackle van achteren. Santana is nu in balbezit. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:5

17e minuut.
Milne passt de bal zonder na te denken. Jerman controleert de bal met de borst. Jerman passt de bal zonder na te denken. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Esse is nu in balbezit. Santana verovert de bal door een tackle van achteren. Santana speelt de bal door. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:6

24e minuut.
Flaxman kan de bal niet met de borst controleren. Santana rent richting de bal. Flaxman begaat een overtreding. Flaxman krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Brown passt de bal in één keer door. Daar is Ramsdale, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cantоna speelt de bal door. Gascoignе heeft problemen om de bal te vangen. Gascoignе geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Scholes kopt de bal weg. Klungelig pakt Santana de bal. Santana speelt de bal door. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Parkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gascoignе zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Santana de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:7

33e minuut.
Brown passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Morton de bal. Milne rent richting de bal. Milne geeft de bal voor. Helgason krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flaxman met een harde bal richting middenveld. Scholes kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Parkinson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milne zal de hoekschop nemen. Ramsdale maakt een snoekduik en kopt de bal. Parkinson bokst de bal weg. Thompson is nu in balbezit. Thompson geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Milne neemt de hoekschop. Ramsdale springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Scholes speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana passt de bal in één keer door. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:8

39e minuut.
Green speelt de bal door. Daar is Flaxman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:9

40e minuut.
Green met een sublieme pass. Flaxman heeft problemen om de bal te vangen. Santana onderschept slim de pass. Santana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:10

41e minuut.
Santana probeert naar een medespeler te passen. Sebastiansson probeert naar een medespeler te passen. Ramsdale speelt de bal door. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:11

44e minuut.
Jerman passt de bal met de wreef. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Thompson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Parkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Brexit Bastards 78%, Timisoara UK 22%.
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:12

47e minuut.
Milne met de inworp. Scholes rent richting de bal. Scholes speelt de bal door. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

48e minuut.
Milne kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana probeert naar een medespeler te passen. Helgason controleert de bal met de borst. Helgason haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Parkinson probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Gascoignе bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascoignе met een sublieme pass. Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thompson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:13

51e minuut.
Milne met een snelle inworp. Scholes bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholes speelt de bal door. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Gascoignе probeert naar een medespeler te passen. Helgason rent richting de bal. Helgason passt de bal met de wreef. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:14

56e minuut.
Flaxman speelt de bal door. Santana probeert naar een medespeler te passen. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Jerman rent richting de bal. Jerman passt de bal in één keer door. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale draait met de bal, schiet en ... Parkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:15

62e minuut.
Gascoignе probeert naar een medespeler te passen. Jerman met een sublieme pass. Helgason rent richting de bal. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:16

65e minuut.
Helgason rent richting de bal. Ramsdale rent richting de bal. Ramsdale passt de bal zonder na te denken. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:17

66e minuut.
Flaxman speelt de bal door. Ramsdale is nu in balbezit. Cantоna bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale verovert de bal door een tackle van achteren. Ramsdale schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:18

70e minuut.
Jerman probeert naar een medespeler te passen. Ramsdale is nu in balbezit. Ramsdale geeft de bal voor. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Milne is nu in balbezit. Milne geeft een lange en hoge pass. Helgason springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Scholes kopt de bal weg. Santana is nu in balbezit. Santana passt de bal in één keer door. Milne geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Flaxman de bal.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Santana rent richting de bal. Helgason bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Santana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:19

75e minuut.
Santana passt de bal in één keer door. Daar is Helgason, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santana rent richting de bal. Santana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:20

82e minuut.
Scholes geeft de bal voor. Helgason heeft problemen om de bal te vangen. Santana bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason rent richting de bal. Helgason schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:21

84e minuut.
Ramsdale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramsdale passt de bal met de wreef. Helgason is nu in balbezit. Helgason haalt uit met een fantastische trap. Parkinson maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:22

88e minuut.
Gascoignе rent richting de bal. Gascoignе geeft een lange en hoge pass. Daar is Flaxman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Helgason is nu in balbezit. Helgason draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:23

89e minuut.
Esse bereikt de bal nog maar net als eerste. Helgason onderschept slim de pass. Helgason passt de bal zonder na te denken. Santana is nu in balbezit. Santana draait met de bal, schiet en ... Parkinson bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Milne zal de hoekschop nemen. Ramsdale krijgt zijn hoofd ertegen. Parkinson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:24

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Brexit Bastards 73%, Timisoara UK 27%.
The Brexit Bastards - Timisoara UK 0:24