Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Galaxy Star WoodsCFC
Sweep Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.6
unsatisfactory Schieten weak
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


9e minuut.
Beckett bereikt de bal nog maar net als eerste. Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood begaat een overtreding. Basten raakt geblesseerd tijdens het duel. Beckett zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Remedy geeft een lange en hoge pass. Daar is Wallace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wallace passt de bal in één keer door. Rae is nu in balbezit. Rae draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Holmes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Basten de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eastwood. Eastwood krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Basten heeft problemen om de bal te vangen. Basten met een sublieme pass. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap. Pugh probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Armstrong probeert naar een medespeler te passen. Eastwood is nu in balbezit. Basten verovert de bal door een tackle van achteren. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Toney met de inworp. Beckett is nu in balbezit. Beckett geeft een hoge lob. Holmes bereikt de bal nog maar net als eerste. Holmes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy Star - WoodsCFC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galaxy Star 56%, WoodsCFC 44%.
FC Galaxy Star - WoodsCFC 0:1

48e minuut.
Beckett passt de bal met de wreef. Basten rent richting de bal. Basten geeft een lange en hoge pass. Daar is Carter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thatcher geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Basten is nu in balbezit. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood speelt de bal door. Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. Basten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Remedy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen met een sublieme pass. Holmes rent richting de bal. Holmes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Galaxy Star - WoodsCFC 0:2

70e minuut.
Saunders rent richting de bal. Basten met een sublieme pass. Carter met een sublieme pass. Basten bereikt de bal nog maar net als eerste. Basten schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Galaxy Star 44%, WoodsCFC 56%.
FC Galaxy Star - WoodsCFC 0:2