Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spudds Wantage
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
48% Spel op eigen helft 52%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Watson is nu in balbezit. Watson probeert naar een medespeler te passen. Sweeney heeft problemen om de bal te vangen. Sweeney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Coppell onderschept slim de pass. Coppell geeft een lange en hoge pass. Watson heeft problemen om de bal te vangen. Marshall is nu in balbezit. Marshall haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Viduka speelt de bal door. Sweeney is nu in balbezit. Irwin bereikt de bal nog maar net als eerste. Sweeney onderschept slim de pass. Sweeney draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Watson geeft een hoge lob. Redknapp rent richting de bal. Morley legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Redknapp is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Henderson neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Spudds - Wantage 1:0

21e minuut.
Watson geeft de bal voor. Sidibe rent richting de bal. Sidibe passt de bal zonder na te denken. Marshall rent richting de bal. Marshall draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spudds 60%, Wantage 40%.
Spudds - Wantage 1:0

46e minuut.
Morley is nu in balbezit. Morley speelt de bal door. Daar is Craig, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Delap rent richting de bal. Delap draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Viduka is nu in balbezit. Watson is nu in balbezit. Viduka maakt een afschuwelijke overtreding. Viduka krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Roberts probeert de bal aan de voet te houden. Simons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simons passt de bal in één keer door. Coppell rent richting de bal. Coppell haalt uit met een fantastische trap. Sweeney bokst de bal weg.

78e minuut.
Roberts geeft de bal voor. Redknapp is nu in balbezit. Redknapp probeert naar een medespeler te passen. Delap rent richting de bal. Delap haalt uit met een fantastische trap. Garnacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spudds 36%, Wantage 64%.
Spudds - Wantage 1:0