Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Newport County FC Atletico Lula Balompie
jebaclegie Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
12 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.1 gemiddelde waardering 18.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


4e minuut.
Daar is D`Heer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olise onderschept slim de pass. Mihalev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mihalev krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Mihalev is nu in balbezit. Mihalev speelt de bal door. Segalen probeert naar een medespeler te passen. Aanestad bereikt de bal nog maar net als eerste. Aanestad draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Atletico Lula Balompie 1:0

13e minuut.
Tejero kopt de bal weg. Klungelig pakt Solanke de bal. Roberts is nu in balbezit. Solanke onderschept slim de pass. Solanke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Mihalev speelt de bal door. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Segalen. Segalen krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Segalen onderschept slim de pass. Segalen passt de bal met de wreef. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Aanestad is nu in balbezit. Aanestad haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport County FC 34%, Atletico Lula Balompie 66%.
Newport County FC - Atletico Lula Balompie 1:0

49e minuut.
Segalen is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bassett. Segalen is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. D`Heer met een snel genomen vrije trap. Daar is Solanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke onderschept slim de pass. Solanke draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Atletico Lula Balompie 2:0

58e minuut.
Aanestad heeft problemen om de bal te vangen. Bassett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bassett passt de bal in één keer door. Weaver is nu in balbezit. Weaver schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Solanke met een sublieme pass. Aanestad rent richting de bal. Aanestad schiet op doel. Na een snelle pass probeert Eagle de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Atletico Lula Balompie 3:0

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wisłocki komt het veld opgelopen. Mongiusti komt het veld opgelopen. Pace-Asciak komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Wisłocki probeert naar een medespeler te passen. Pace-Asciak is nu in balbezit. Eagle rent richting de bal. Pace-Asciak onderschept slim de pass. Pace-Asciak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Segalen verovert de bal door een tackle van achteren. Pace-Asciak rent richting de bal. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mongiusti verovert de bal door een tackle van achteren. Mongiusti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Atletico Lula Balompie 4:0

82e minuut.
Roberts is nu in balbezit. Mongiusti rent richting de bal. Mongiusti geeft een lange en hoge pass. Pace-Asciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pace-Asciak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Newport County FC - Atletico Lula Balompie 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Newport County FC 41%, Atletico Lula Balompie 59%.
Newport County FC - Atletico Lula Balompie 5:0