Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Lula Balompie Polydactylous United
Normal Tactiek 541
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


3e minuut.
Wright rent richting de bal. Lampard is nu in balbezit. Oliver maakt een afschuwelijke overtreding. Oliver krijgt een gele kaart. Lampard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bellingһam wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Bassett onderschept slim de pass. Wright rent richting de bal. Wright passt de bal zonder na te denken. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde haalt uit met een fantastische trap. Schоles verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Bellingһam rent richting de bal. Stringer onderschept slim de pass. Phillips speelt de bal door. Hyde bereikt de bal nog maar net als eerste. Hyde schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Palmer heeft problemen om de bal te vangen. Weaver onderschept slim de pass. Weaver passt de bal in één keer door. Stringer bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Mainoo probeert de bal met de borst te controleren. Mainoo geeft een hoge lob. Inworp. Oliver met de inworp. Weaver geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie - Polydactylous United 1:0

30e minuut.
Thomson met de inworp. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Perch verovert de bal door een tackle van achteren. Perch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Walker de bal.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Murphy met een snelle inworp. Palmer rent richting de bal. Palmer geeft een hoge lob. Hyde is nu in balbezit. Hyde haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Lula Balompie - Polydactylous United 1:1

34e minuut.
Roberts probeert naar een medespeler te passen. Weaver is nu in balbezit. Weaver passt de bal met de wreef. Stringer is nu in balbezit. Stringer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Lula Balompie - Polydactylous United 2:1

39e minuut.
Olise rent richting de bal. Olise geeft de bal voor. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Stringer onderschept slim de pass. Stringer schiet op doel. Phillips verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Perch geeft de bal voor. Cohen probeert de bal aan de voet te houden. Burgess geeft een hoge lob. Eagle speelt de bal door. Daar is Schоles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Atletico Lula Balompie - Polydactylous United 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie 57%, Polydactylous United 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Lula Balompie - Polydactylous United 2:2

52e minuut.
Jacobs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Zook komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Lampard passt de bal in één keer door. Thomson is nu in balbezit. Perch maakt een afschuwelijke overtreding. Perch krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Lula Balompie 52%, Polydactylous United 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Atletico Lula Balompie - Polydactylous United 2:2