Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:16
  • Competitiewedstrijd: Division III.06
  • Stadion: The Bowl
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 13400
Wooden Spoon Warriors Oxford United F.C.
523 free flowing Tactiek OXF
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
12 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.7 gemiddelde waardering 42.5
redelijk Schieten goed
zwak Passen redelijk
goed Verdedigen redelijk


20e minuut.
Witczyk probeert naar een medespeler te passen. Kicuła is nu in balbezit. Kicuła speelt de bal door. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko schiet op doel. Duró bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vojvoda zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Marchal speelt de bal door. Ganter is nu in balbezit. Romaszko onderschept slim de pass. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Oxford United F.C. 1:0

29e minuut.
Romaszko probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues is nu in balbezit. Witczyk schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Witczyk is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

30e minuut.
Gotsis rent richting de bal. Marchal onderschept slim de pass. Marchal passt de bal met de wreef. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysiak schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Marchal kopt de bal weg. Gotsis is nu in balbezit. Romaszko onderschept slim de pass. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Oxford United F.C. 2:0

32e minuut.
Chinetti passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kicuła de bal. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Opriţa met een snelle inworp. Sturridge rent richting de bal. Sturridge geeft de bal voor. Romaszko rent richting de bal. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Oxford United F.C. 3:0

37e minuut.
Mysiak passt de bal in één keer door. Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła speelt de bal door. Romaszko rent richting de bal. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Duró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vlatković rent richting de bal. Marchal verovert de bal door een tackle van achteren. Marchal draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Oxford United F.C. 4:0

38e minuut.
Vlatković speelt de bal door. Daar is Schweizer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Motteran zijn tegenspeler op de grond. Schweizer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Vlatković neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Schweizer speelt de bal door. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak speelt de bal door. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel. Munoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 47%, Oxford United F.C. 53%.
Wooden Spoon Warriors - Oxford United F.C. 4:0

56e minuut.
Inworp. Nonato met de inworp. Coteanu met een sublieme pass. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Williams draait met de bal, schiet en ... Munoz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Nonato geeft een lange en hoge pass. Dworczak kopt de bal weg. Vojvoda bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues onderschept slim de pass. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Rnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Rnić geeft de bal voor. Williams kopt de bal weg. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Williams is nu in balbezit. Coteanu is nu in balbezit. Coteanu probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel. Munoz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Coteanu met de inworp. Nonato speelt de bal door. Chinetti bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinetti geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Williams bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nonato. Williams raakt geblesseerd tijdens het duel. Coteanu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Kicuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Marchal rent richting de bal. Marchal geeft een hoge lob. Romaszko krijgt zijn hoofd ertegen. Duró verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

85e minuut.
Rnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Motteran rent richting de bal. Dworczak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Motteran wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

90e minuut.
Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak rent richting de bal. Dworczak met een sublieme pass. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Munoz bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 58%, Oxford United F.C. 42%.
Wooden Spoon Warriors - Oxford United F.C. 4:0