Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nathan FC 23 DARBY
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.7 gemiddelde waardering 27.4
matig Schieten uitstekend
zwak Passen slecht
redelijk Verdedigen matig


1e minuut.
Kajganić rent richting de bal. Kajganić geeft een lange en hoge pass. Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang draait met de bal, schiet en ... Özatalay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - DARBY 0:1

6e minuut.
Watson onderschept slim de pass. Watson passt de bal zonder na te denken. Lockheart rent richting de bal. Kajganić verovert de bal door een tackle van achteren. Kajganić draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Redknapp rent richting de bal. Redknapp met een sublieme pass. Marheineke rent richting de bal. Marheineke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nathan FC 23 - DARBY 1:1

10e minuut.
Lockheart geeft de bal voor. Alexander-Arnold rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Curd. Curd krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Domazet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kajganić is nu in balbezit. Kajganić geeft een lange en hoge pass. Yaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoyang schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Prat speelt de bal door. Kajganić rent richting de bal. Yaoyang rent richting de bal. Kajganić is nu in balbezit. Kajganić draait met de bal, schiet en ... Özatalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Lockheart raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mustard komt het veld opgelopen.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Marheineke de bal onder controle te krijgen. Bean is nu in balbezit. Marheineke rent richting de bal. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bean draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - DARBY 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 51%, DARBY 49%.
Nathan FC 23 - DARBY 2:1

51e minuut.
Cram is nu in balbezit. Beattie onderschept slim de pass. Beattie met een sublieme pass. Yaoyang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yaoyang haalt uit met een fantastische trap. Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Kajganić met een sublieme pass. Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang passt de bal met de wreef. Domazet is nu in balbezit. Domazet draait met de bal, schiet en ... Özatalay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

58e minuut.
Redknapp rent richting de bal. Prat onderschept slim de pass. Prat geeft een hoge lob. Yaoyang krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nathan FC 23 - DARBY 2:2

68e minuut.
Beattie probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dolan is nu in balbezit. Dolan passt de bal in één keer door. Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang draait met de bal, schiet en ... Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Mustard bereikt de bal nog maar net als eerste. Beattie verovert de bal door een tackle van achteren. Beattie passt de bal in één keer door. Yaoyang is nu in balbezit. Yaoyang haalt uit met een fantastische trap. Özatalay verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Kajganić rent richting de bal. Kajganić geeft een hoge lob. Fenwick rent richting de bal. Yaoyang onderschept slim de pass. Yaoyang draait met de bal, schiet en ... Özatalay bokst de bal weg.

75e minuut.
Bean probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Marheineke de bal. Trường Long bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - DARBY 3:2

83e minuut.
Dolan is nu in balbezit. Kajganić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kajganić passt de bal in één keer door. Domazet bereikt de bal nog maar net als eerste. Domazet geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yaoyang krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Yaoyang springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nathan FC 23 - DARBY 3:3

86e minuut.
Drum kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Marheineke de bal onder controle te krijgen. Goss rent richting de bal. Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 56%, DARBY 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Nathan FC 23 - DARBY 3:3