Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Lommand Lochs Bukistsikhe
Normal Tactiek Attack
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
5 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 19.1
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


6e minuut.
Wilson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Delap rent richting de bal. Delap speelt de bal door. Wooley rent richting de bal. Wooley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lommand Lochs - Bukistsikhe 0:1

14e minuut.
Wilson geeft een lange en hoge pass. Bellingһam rent richting de bal. Nowak onderschept slim de pass. Wooley rent richting de bal. Wooley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cole is nu in balbezit. Nowak verovert de bal door een tackle van achteren. Balе is nu in balbezit. Balе geeft de bal voor. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Delap geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Wooley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson rent richting de bal. Wilson geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Lommand Lochs - Bukistsikhe 0:2

21e minuut.
Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley rent richting de bal. Wooley passt de bal in één keer door. Nowak is nu in balbezit. Nowak haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Inworp. Delap met een snelle inworp. Balе is nu in balbezit. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Delap is nu in balbezit. Cole tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Delap is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wilson met een snel genomen vrije trap. Wooley springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Harrison bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney verovert de bal door een tackle van achteren. Roоney geeft de bal voor. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Jerome zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson passt de bal met de wreef. Roоney heeft problemen om de bal te vangen. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Delap met een sublieme pass. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley geeft een lange en hoge pass. Roоney rent richting de bal. Roоney draait met de bal, schiet en ... Brown probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lommand Lochs - Bukistsikhe 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lommand Lochs 70%, Bukistsikhe 30%.
The Lommand Lochs - Bukistsikhe 0:3

61e minuut.
Naseem bereikt de bal nog maar net als eerste. Naseem geeft een lange en hoge pass. Simms probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Haynes rent richting de bal. Haynes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lommand Lochs - Bukistsikhe 1:3

68e minuut.
Delap is nu in balbezit. Cole onderschept slim de pass. Delap begaat een overtreding. Delap krijgt een gele kaart.

78e minuut.
Delap bereikt de bal nog maar net als eerste. Wooley bereikt de bal nog maar net als eerste. Woodgate legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wooley roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wooley kan niet meer verder spelen. Law komt het veld opgelopen. Nowak neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
The Lommand Lochs - Bukistsikhe 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Lommand Lochs 55%, Bukistsikhe 45%.
The Lommand Lochs - Bukistsikhe 1:4