Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ealing Borough The Lommand Lochs
433 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
28% Spel op eigen helft 72%
21 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
4 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
41.5 gemiddelde waardering 15.8
zeer goed Schieten slecht
matig Passen slecht
redelijk Verdedigen zwak


2e minuut.
Giermek met een sublieme pass. Barbaru rent richting de bal. Cole is nu in balbezit. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Woodgate rent richting de bal. Woodgate geeft de bal voor. Magdziarz rent richting de bal. Bradley verovert de bal door een tackle van achteren. Bradley geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Barbaru rent richting de bal. Naseem rent richting de bal. Čavor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Čavor krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Naseem is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Naseem zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hirst de bal. Haynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Haynes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rodríguez Costa de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Cole heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Cole zijn tegenspeler op de grond. Cole is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

11e minuut.
Hirst kopt de bal weg. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Postoacă de bal. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - The Lommand Lochs 1:0

14e minuut.
Postoacă passt de bal in één keer door. Twierkowski heeft problemen om de bal te vangen. Twierkowski speelt de bal door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Barbaru passt de bal zonder na te denken. Woodgate is nu in balbezit. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - The Lommand Lochs 2:0

18e minuut.
Wright probeert naar een medespeler te passen. Barbaru rent richting de bal. Newell bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Brown met een harde bal richting middenveld. Jonеs is nu in balbezit. Jonеs met een sublieme pass. Haynes is nu in balbezit. Haynes schiet op doel. Klještanović bokst de bal weg.

38e minuut.
Barbaru passt de bal zonder na te denken. Wright probeert naar een medespeler te passen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ... Brown probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski passt de bal zonder na te denken. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă onderschept slim de pass. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Jonеs passt de bal zonder na te denken. Bradley rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barbaru. Barbaru krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 33%, The Lommand Lochs 67%.
Ealing Borough - The Lommand Lochs 2:0

47e minuut.
Giermek bereikt de bal nog maar net als eerste. Newell rent richting de bal. Gavioli met een sublieme pass. Haynes is nu in balbezit. Haynes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Woodgate rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Postoacă. Postoacă krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Postoacă kopt de bal weg. Daar is Woodgate, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - The Lommand Lochs 3:0

58e minuut.
Twierkowski geeft een hoge lob. Giermek rent richting de bal. Giermek geeft de bal voor. Barbaru heeft problemen om de bal te vangen. Barbaru geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Bradley kopt de bal weg. Jonеs is nu in balbezit. Twierkowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Twierkowski krijgt een gele kaart. Jonеs moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Jonеs kan niet meer verder spelen. Howard komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Postoacă is nu in balbezit. Wright rent richting de bal. Wright passt de bal in één keer door. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Twierkowski speelt de bal door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru probeert naar een medespeler te passen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - The Lommand Lochs 4:0

73e minuut.
Wright passt de bal met de wreef. Woodgate bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă verovert de bal door een tackle van achteren. Barbaru is nu in balbezit. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Brown verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - The Lommand Lochs 5:0

74e minuut.
Haynes passt de bal in één keer door. Inworp. Čavor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Rodríguez Costa onderschept slim de pass. Twierkowski is nu in balbezit. Twierkowski met een sublieme pass. Barbaru rent richting de bal. Barbaru draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Woodgate kopt de bal weg. Wright geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Woodgate de bal. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă schiet op doel. Brown bokst de bal weg.

85e minuut.
Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Woodgate de bal. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 24%, The Lommand Lochs 76%.
Ealing Borough - The Lommand Lochs 5:0