Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nathan FC 23 BeastWitg2WibgBacks
Normal Tactiek 532
52% Balbezit 48%
43% Spel op eigen helft 57%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.9 gemiddelde waardering 25.6
adequate Schieten weak
weak Passen weak
average Verdedigen poor


3e minuut.
Cram geeft de bal voor. Redknapp rent richting de bal. Redknapp probeert naar een medespeler te passen. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke draait met de bal, schiet en ... Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Jenkins passt de bal met de wreef. Keane met een sublieme pass. Craven rent richting de bal. Spencer is nu in balbezit. Spencer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Gardener met een sublieme pass. Jenkins speelt de bal door. Jonеs speelt de bal door. Spencer bereikt de bal nog maar net als eerste. Spencer schiet op doel. Özatalay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Soprano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soprano passt de bal zonder na te denken. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - BeastWitg2WibgBacks 1:0

27e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Keane probeert naar een medespeler te passen. Soprano met een sublieme pass. Marheineke rent richting de bal. Marheineke schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Soprano is nu in balbezit. Soprano passt de bal zonder na te denken. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke schiet op doel. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - BeastWitg2WibgBacks 2:0

43e minuut.
Bean kopt de bal weg. Soprano bereikt de bal nog maar net als eerste. Soprano passt de bal in één keer door. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 48%, BeastWitg2WibgBacks 52%.
Nathan FC 23 - BeastWitg2WibgBacks 2:0

52e minuut.
Soprano passt de bal in één keer door. Bean bereikt de bal nog maar net als eerste. Bean probeert naar een medespeler te passen. Marheineke rent richting de bal. Marheineke schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - BeastWitg2WibgBacks 3:0

55e minuut.
Bean probeert naar een medespeler te passen. Bright rent richting de bal. Marheineke verovert de bal door een tackle van achteren. Marheineke haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nathan FC 23 - BeastWitg2WibgBacks 4:0

70e minuut.
Soprano verovert de bal door een tackle van achteren. Soprano speelt de bal door. Marheineke is nu in balbezit. Marheineke haalt uit met een fantastische trap. Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Soprano is nu in balbezit. Soprano geeft een hoge lob. Redknapp kopt de bal weg. Marheineke heeft problemen om de bal te vangen. Marheineke schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Klungelig pakt Soprano de bal. Soprano passt de bal in één keer door. Bean rent richting de bal. Marheineke bereikt de bal nog maar net als eerste. Marheineke draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Mustard bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins verovert de bal door een tackle van achteren. Jenkins speelt de bal door. Craven rent richting de bal. Craven draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Jenkins kopt de bal weg. Inworp. Mustard met een snelle inworp. Redknapp kan de bal niet met de borst controleren. Redknapp geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nathan FC 23 38%, BeastWitg2WibgBacks 62%.
Nathan FC 23 - BeastWitg2WibgBacks 4:0