Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DARBY Oxford United F.C.
Normal Tactiek OXF
43% Balbezit 57%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 45
very good Schieten very good
poor Passen adequate
average Verdedigen good


5e minuut.
Alexander-Arnold met een snelle inworp. Kajganić geeft een hoge lob. Yaoyang rent richting de bal. Yaoyang draait met de bal, schiet en ... Duró werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Oxford United F.C. 1:0

10e minuut.
Ganter heeft problemen om de bal te vangen. Gotsis is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaoyang. Yaoyang krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Doeltrap. Trippier trapt de bal weg van het doel. Kajganić kopt de bal weg. Yaoyang heeft problemen om de bal te vangen. Yaoyang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Kajganić probeert naar een medespeler te passen. Yaoyang rent richting de bal. Met opzet legt Gotsis zijn tegenspeler op de grond. Yaoyang is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kajganić wilt de vrije trap nemen. Duró probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Bazzarella passt de bal met de wreef. Gabrillargues is nu in balbezit. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Drum verovert de bal door een tackle van achteren. Drum geeft de bal voor. Bazzarella kopt de bal weg. Klungelig pakt Gabrillargues de bal. Gabrillargues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gabrillargues de bal. Schweizer is nu in balbezit. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gabrillargues is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Rotaru onderschept slim de pass. Rotaru geeft een hoge lob. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Rotaru speelt de bal door. Dworczak is nu in balbezit. Dworczak probeert naar een medespeler te passen. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DARBY - Oxford United F.C. 1:1

30e minuut.
Dworczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworczak passt de bal in één keer door. Bazzarella rent richting de bal. Bazzarella geeft de bal voor. Daar is Gabrillargues, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trippier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Tontu geeft de bal voor. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella met een sublieme pass. Gabrillargues controleert de bal met de borst. Gabrillargues schiet op doel. De bal raakt de paal.

38e minuut.
Tontu speelt de bal door. Daar is Bazzarella, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazzarella passt de bal zonder na te denken. Gabrillargues rent richting de bal. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ... Trippier bokst de bal weg.

42e minuut.
Coteanu verovert de bal door een tackle van achteren. Coteanu geeft een lange en hoge pass. Trường Long rent richting de bal. Gabrillargues verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Bazzarella is nu in balbezit. Dolan met een sublieme pass. Prat is nu in balbezit. Gabrillargues verovert de bal door een tackle van achteren. Gabrillargues schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 59%, Oxford United F.C. 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DARBY - Oxford United F.C. 1:1

46e minuut.
Schweizer passt de bal met de wreef. Coteanu geeft een hoge lob. Dolan kopt de bal weg. Yaoyang is nu in balbezit. Yaoyang draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Ganter onderschept slim de pass. Ganter geeft de bal voor. Domazet heeft problemen om de bal te vangen. Kajganić rent richting de bal. Kajganić draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Dolan is nu in balbezit. Schweizer bereikt de bal nog maar net als eerste. Schweizer speelt de bal door. Gabrillargues is nu in balbezit. Gabrillargues schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella probeert naar een medespeler te passen. Schweizer is nu in balbezit. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabrillargues draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Prat verovert de bal door een tackle van achteren. Prat passt de bal in één keer door. Yaoyang rent richting de bal. Kajganić is nu in balbezit. Kajganić draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Schweizer rent richting de bal. Schweizer passt de bal in één keer door. Bazzarella bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella draait met de bal, schiet en ... Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Trippier met een sublieme pass. Rotaru kopt de bal weg. Gabrillargues heeft problemen om de bal te vangen. Gabrillargues haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Oxford United F.C. 1:2

72e minuut.
Dolan controleert de bal met de borst. Bazzarella is nu in balbezit. Dolan is nu in balbezit. Bazzarella verovert de bal door een tackle van achteren. Bazzarella draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
DARBY - Oxford United F.C. 1:3

81e minuut.
Coteanu is nu in balbezit. Coteanu geeft de bal voor. Goss kopt de bal weg. Schweizer rent richting de bal. Schweizer haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Tontu passt de bal met de wreef. Gabrillargues bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazzarella rent richting de bal. Bazzarella schiet op doel. Trippier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Prat kopt de bal weg. Tontu geeft de bal voor. Bazzarella is nu in balbezit. Bazzarella draait met de bal, schiet en ... Trippier probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DARBY 60%, Oxford United F.C. 40%.
DARBY - Oxford United F.C. 1:3