Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Andromeda Ascendent Bukistsikhe
B Tactiek Attack
57% Balbezit 43%
23% Spel op eigen helft 77%
36 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.4 gemiddelde waardering 19.2
solide Schieten zwak
goed Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Klungelig pakt Czorny de bal. Jamelli is nu in balbezit. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel. Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 1:0

3e minuut.
Law probeert naar een medespeler te passen. Balе heeft problemen om de bal te vangen. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny verovert de bal door een tackle van achteren. Czorny schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Jamelli passt de bal zonder na te denken. Czorny rent richting de bal. Jerome verovert de bal door een tackle van achteren. Jamelli rent richting de bal. Jamelli schiet op doel. Watkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Roman bereikt de bal nog maar net als eerste. Roman geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simms de bal. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Watkins met een harde bal richting middenveld. Caviglia kopt de bal weg. Czorny rent richting de bal. Czorny draait met de bal, schiet en ... Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Jerome bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli verovert de bal door een tackle van achteren. Jamelli met een sublieme pass. Czorny is nu in balbezit. Czorny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 2:0

28e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lugo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roman kopt de bal weg. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 3:0

34e minuut.
Jerome met een sublieme pass. Lugo is nu in balbezit. Lugo speelt de bal door. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny schiet op doel. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Cantоna geeft een hoge lob. Roman kopt de bal weg. Klungelig pakt Milligan de bal. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Czorny rent richting de bal. Czorny schiet op doel. Watkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 4:0

37e minuut.
Simms rent richting de bal. Simms geeft een hoge lob. Caviglia kopt de bal weg. Jamelli rent richting de bal. Jamelli draait met de bal, schiet en ... Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 5:0

43e minuut.
Caviglia geeft een lange en hoge pass. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czorny is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jamelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Ascendent 22%, Bukistsikhe 78%.
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 5:0

47e minuut.
Wilson kan de bal niet met de borst controleren. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny is nu in balbezit. Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamelli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Jamelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny rent richting de bal. Jamelli heeft problemen om de bal te vangen. Czorny rent richting de bal. Czorny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 6:0

63e minuut.
Roman speelt de bal door. Jamelli heeft problemen om de bal te vangen. Jamelli probeert naar een medespeler te passen. Czorny is nu in balbezit. Czorny schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Watkins trapt de bal weg van het doel. Caviglia kopt de bal weg. Jamelli rent richting de bal. Jamelli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 7:0

64e minuut.
Nowak met een sublieme pass. Daar is Law, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czorny verovert de bal door een tackle van achteren. Czorny draait met de bal, schiet en ... Watkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 8:0

65e minuut.
Balе is nu in balbezit. Balе probeert naar een medespeler te passen. Simms is nu in balbezit. Czorny verovert de bal door een tackle van achteren. Czorny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Lugo rent richting de bal. Caviglia is nu in balbezit. Caviglia geeft een hoge lob. Czorny is nu in balbezit. Czorny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 9:0

82e minuut.
Milligan heeft problemen om de bal te vangen. Roman is nu in balbezit. Roman speelt de bal door. Czorny rent richting de bal. Czorny draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 10:0

83e minuut.
Wilson geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Demel met de inworp. Jamelli heeft problemen om de bal te vangen. Jamelli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Simms controleert de bal met de borst. Czorny rent richting de bal. Simms onderschept slim de pass. Daar is Jamelli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamelli schiet op doel. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 11:0

86e minuut.
Caviglia probeert naar een medespeler te passen. Jamelli is nu in balbezit. Jamelli probeert naar een medespeler te passen. Czorny is nu in balbezit. Czorny draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Roman passt de bal met de wreef. Jamelli is nu in balbezit. Jamelli passt de bal in één keer door. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 12:0

90e minuut.
Daar is Czorny, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jamelli is nu in balbezit. Czorny bereikt de bal nog maar net als eerste. Czorny schiet op doel. Na een snelle pass probeert Simms de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Andromeda Ascendent 24%, Bukistsikhe 76%.
Andromeda Ascendent - Bukistsikhe 12:0