Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Blitzkrieg Wonderers BeastWitg2WibgBacks
Hacked Tactiek 532
55% Balbezit 45%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.2 gemiddelde waardering 25.2
good Schieten weak
adequate Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Jenkins rent richting de bal. Pedrosa onderschept slim de pass. Pedrosa geeft de bal voor. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 1:0

6e minuut.
Pedrosa speelt de bal door. Marek rent richting de bal. Marek probeert naar een medespeler te passen. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 2:0

15e minuut.
Klungelig pakt Kusznir de bal. Kusznir kopt de bal weg. Daar is Horsfield, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Brazil speelt de bal door. Mackenzie bereikt de bal nog maar net als eerste. Kusznir verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kusznir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kusznir schiet op doel. Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Kusznir onderschept slim de pass. Kusznir passt de bal in één keer door. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 3:0

24e minuut.
Kusznir passt de bal zonder na te denken. Bright bereikt de bal nog maar net als eerste. Bright geeft een lange en hoge pass. Wróblewski probeert de bal met de borst te controleren. Wróblewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Inworp. Craia komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Mackenzie speelt de bal door. Craia probeert de bal met de borst te controleren. Craia geeft een hoge lob. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap. Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 4:0

38e minuut.
Gardener probeert de bal met de borst te controleren. Craia bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gardener. Gardener krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Kusznir rent richting de bal. Kusznir passt de bal in één keer door. Wróblewski rent richting de bal. Wróblewski schiet op doel. Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 5:0

44e minuut.
Amir probeert naar een medespeler te passen. Wróblewski is nu in balbezit. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek heeft problemen om de bal te vangen. Marek haalt uit met een fantastische trap. Juninho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Basiaga komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg Wonderers 22%, BeastWitg2WibgBacks 78%.
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 5:0

47e minuut.
Amir verovert de bal door een tackle van achteren. Amir speelt de bal door. Klungelig pakt Wróblewski de bal. Wróblewski draait met de bal, schiet en ... Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Amir rent richting de bal. Amir passt de bal zonder na te denken. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek haalt uit met een fantastische trap. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 6:0

54e minuut.
Pedrosa met een sublieme pass. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek passt de bal in één keer door. Basiaga rent richting de bal. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Pedrosa kopt de bal weg. Bright heeft problemen om de bal te vangen. Marek rent richting de bal. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 7:0

61e minuut.
Keane bereikt de bal nog maar net als eerste. Pedrosa verovert de bal door een tackle van achteren. Pedrosa met een sublieme pass. Marek bereikt de bal nog maar net als eerste. Marek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Mackenzie heeft problemen om de bal te vangen. Wróblewski rent richting de bal. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 8:0

65e minuut.
Craia onderschept slim de pass. Craia speelt de bal door. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Craia zal de hoekschop nemen. Pedrosa kan de bal niet met de borst controleren. Wróblewski rent richting de bal. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 9:0

73e minuut.
Jenkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenkins geeft de bal voor. Amir kopt de bal weg. Basiaga heeft problemen om de bal te vangen. Basiaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Juninho trapt de bal weg van het doel. Pedrosa kopt de bal weg. Marek is nu in balbezit. Marek schiet op doel. Juninho bokst de bal weg. Marek rent richting de bal. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dyrhaug is nu in balbezit. Dyrhaug geeft een hoge lob. Wróblewski probeert de bal aan de voet te houden. Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga draait met de bal, schiet en ... Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Basiaga is nu in balbezit. Basiaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Iannelli speelt de bal door. Klungelig pakt Brazil de bal. Brazil geeft een hoge lob. Wróblewski is nu in balbezit. Wróblewski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bright is nu in balbezit. Bright passt de bal in één keer door. Wróblewski rent richting de bal. Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Dyrhaug geeft de bal voor. Basiaga kopt de bal weg. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Daar is Mackenzie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Basiaga rent richting de bal. Basiaga passt de bal met de wreef. Wróblewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wróblewski draait met de bal, schiet en ... Juninho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Inworp. Craia met een snelle inworp. Basiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Basiaga geeft een lange en hoge pass. Wróblewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Juninho bokst de bal weg. De bal raakt de paal. Wróblewski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Blitzkrieg Wonderers 19%, BeastWitg2WibgBacks 81%.
Blitzkrieg Wonderers - BeastWitg2WibgBacks 10:0