Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ealing Borough Braga CF
433 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
31 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40 gemiddelde waardering 21.3
very good Schieten weak
good Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Čavor rent richting de bal. Čavor passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Farrell de bal. Barbaru rent richting de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Fairclough verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Twierkowski passt de bal met de wreef. Postoacă is nu in balbezit. Jarvis is nu in balbezit. Postoacă onderschept slim de pass. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Braga CF 1:0

10e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Barbaru draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Amass de bal onder controle te krijgen. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Barbaru is nu in balbezit. Postoacă is nu in balbezit. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. Jarvis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Postoacă rent richting de bal. Wright is nu in balbezit. Wright draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wright is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Braga CF 2:0

21e minuut.
Amass is nu in balbezit. Giermek is nu in balbezit. Giermek passt de bal in één keer door. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Noble onderschept slim de pass. Čavor verovert de bal door een tackle van achteren. Čavor passt de bal zonder na te denken. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Amass is nu in balbezit. Giermek verovert de bal door een tackle van achteren. Giermek passt de bal in één keer door. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Elliott kopt de bal weg. Twierkowski rent richting de bal. Twierkowski probeert naar een medespeler te passen. Postoacă rent richting de bal. Postoacă schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Magdziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziarz met een sublieme pass. Barbaru probeert de bal met de borst te controleren. Čavor rent richting de bal. Čavor geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 39%, Braga CF 61%.
Ealing Borough - Braga CF 2:0

46e minuut.
Wright verovert de bal door een tackle van achteren. Wright passt de bal in één keer door. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbaru schiet op doel. Fairclough maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Braga CF 3:0

48e minuut.
Čavor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Čavor geeft de bal voor. Daar is Rogan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright rent richting de bal. Wright draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Braga CF 4:0

51e minuut.
Wright draait met de bal, schiet en ... Robinson probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Čavor geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Postoacă krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fairclough trapt de bal weg. Twierkowski kopt de bal weg. Wright bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Amass bereikt de bal nog maar net als eerste. Twierkowski onderschept slim de pass. Twierkowski met een sublieme pass. Postoacă is nu in balbezit. Postoacă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ealing Borough - Braga CF 5:0

68e minuut.
Magdziarz met een sublieme pass. Čavor probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wright is nu in balbezit. Barbaru rent richting de bal. Barbaru schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Čavor bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavor geeft een lange en hoge pass. Daar is Robinson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wright is nu in balbezit. Wright schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Amass is nu in balbezit. Amass geeft een hoge lob. Čavor bereikt de bal nog maar net als eerste. Čavor geeft een lange en hoge pass. Postoacă springt en kopt de bal. Fairclough probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Noble rent richting de bal. Twierkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Twierkowski speelt de bal door. Postoacă rent richting de bal. Postoacă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Twierkowski met een sublieme pass. Barbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Postoacă bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Barbaru de bal. Barbaru haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ealing Borough 14%, Braga CF 86%.
Ealing Borough - Braga CF 5:0