Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 21:16
  • Competitiewedstrijd: Division III.06
  • Stadion: The Bowl
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 9221
Wooden Spoon Warriors Bukistsikhe
523 free flowing Tactiek Attack
62% Balbezit 38%
25% Spel op eigen helft 75%
30 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
37.8 gemiddelde waardering 19.4
good Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


6e minuut.
Wilson is nu in balbezit. Kicuła verovert de bal door een tackle van achteren. Kicuła geeft een hoge lob. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 1:0

9e minuut.
Witczyk kopt de bal weg. Delap rent richting de bal. Vojvoda maakt een afschuwelijke overtreding. Vojvoda krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Vojvoda met een sublieme pass. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko rent richting de bal. Romaszko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 2:0

15e minuut.
Romaszko passt de bal zonder na te denken. Simms verovert de bal door een tackle van achteren. Mysiak kan de bal niet met de borst controleren. Mysiak haalt uit met een fantastische trap. Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Balе rent richting de bal. Vojvoda verovert de bal door een tackle van achteren. Vojvoda speelt de bal door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sturridge rent richting de bal. Sturridge geeft een lange en hoge pass. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 3:0

22e minuut.
Jerome heeft problemen om de bal te vangen. Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mysiak passt de bal met de wreef. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ... Watkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sturridge verovert de bal door een tackle van achteren. Sturridge geeft de bal voor. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko haalt uit met een fantastische trap. Watkins probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 4:0

28e minuut.
Sturridge kopt de bal weg. Simms probeert naar een medespeler te passen. Mysiak heeft problemen om de bal te vangen. Mysiak schiet op doel. Watkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 5:0

30e minuut.
Simms probeert de bal aan de voet te houden. Sturridge is nu in balbezit. Sturridge speelt de bal door. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Simms geeft een hoge lob. Opriţa met een sublieme pass. Klungelig pakt Mysiak de bal. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 6:0

45e minuut.
Jerome geeft de bal voor. Sturridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge speelt de bal door. Romaszko heeft problemen om de bal te vangen. Romaszko schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 27%, Bukistsikhe 73%.
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 6:0

46e minuut.
Marchal speelt de bal door. Sturridge met een sublieme pass. Romaszko is nu in balbezit. Romaszko schiet op doel. Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 7:0

56e minuut.
Simms geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Romaszko de bal onder controle te krijgen. Sturridge kopt de bal weg. Kicuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Kicuła geeft de bal voor. Watkins probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Balе probeert naar een medespeler te passen. Vojvoda is nu in balbezit. Vojvoda geeft een lange en hoge pass. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Mysiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Sturridge heeft problemen om de bal te vangen. Sturridge passt de bal met de wreef. Romaszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Romaszko schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Marchal is nu in balbezit. Marchal met een sublieme pass. Romaszko rent richting de bal. Romaszko schiet op doel. Watkins probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal! Romaszko is nu in balbezit. Romaszko draait met de bal, schiet en ... Watkins kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Marchal geeft een hoge lob. Sturridge rent richting de bal. Wilson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Wilson is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sturridge is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Romaszko wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 8:0

79e minuut.
Marchal geeft een hoge lob. Mysiak rent richting de bal. Mysiak speelt de bal door. Daar is Kicuła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kicuła draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Kicuła onderschept slim de pass. Kicuła probeert naar een medespeler te passen. Romaszko probeert naar een medespeler te passen. Marchal is nu in balbezit. Marchal haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

87e minuut.
Sturridge probeert naar een medespeler te passen. Romaszko rent richting de bal. Romaszko draait met de bal, schiet en ... Simms probeert de bal aan de voet te houden. Watkins maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 9:0

90e minuut.
Inworp. Opriţa met een snelle inworp. Sturridge geeft een lange en hoge pass. Kicuła heeft problemen om de bal te vangen. Kicuła geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wooden Spoon Warriors 23%, Bukistsikhe 77%.
Wooden Spoon Warriors - Bukistsikhe 9:0