Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hurlanders MKS POGOŃ SIEDLCE 1944
new tatic Tactiek 424
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.5 gemiddelde waardering 46.6
solide Schieten zeer goed
redelijk Passen goed
solide Verdedigen redelijk


3e minuut.
Goris met een sublieme pass. Łomczyk geeft een hoge lob. Daar is Vajda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Csankó is nu in balbezit. Csankó geeft een hoge lob. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur geeft een hoge lob. Dafinescu maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Łomczyk is nu in balbezit. Łomczyk geeft de bal voor. Vajda heeft problemen om de bal te vangen. Minciună rent richting de bal. Minciună schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Goris onderschept slim de pass. Inworp. Brasseur met een snelle inworp. Csankó is nu in balbezit. Csankó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Goris probeert naar een medespeler te passen. Baniček kan de bal niet met de borst controleren. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu haalt uit met een fantastische trap. Štampar werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Csankó verovert de bal door een tackle van achteren. Łomczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Łomczyk passt de bal in één keer door. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Kalkar probeert naar een medespeler te passen. Goris verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Brasseur met een snelle inworp. Csankó geeft een lange en hoge pass. Štampar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Guza met een sublieme pass. Csankó is nu in balbezit. Csankó met een sublieme pass. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Dafinescu schiet op doel. Štampar verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Palazzi onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hurlanders 62%, MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Hurlanders - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:0

59e minuut.
Csankó rent richting de bal. Dafinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Palazzi verovert de bal door een tackle van achteren. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Buete passt de bal in één keer door. Kalkar is nu in balbezit. Kalkar met een sublieme pass. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó schiet op doel. Štampar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Iglesias geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Guza met de inworp. Csankó rent richting de bal. Csankó haalt uit met een fantastische trap. Paal!

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mucha komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Goris geeft een hoge lob. Vajda probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... Pohjantuli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szturc is nu in balbezit. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Buete speelt de bal door. Mâlcu rent richting de bal. Mâlcu passt de bal met de wreef. Minciună bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 1:0

88e minuut.
Sakaryalı geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan met een snelle inworp. Baniček rent richting de bal. Baniček geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pohjantuli met een harde bal richting middenveld. Csankó probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Baniček de bal. Baniček draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hurlanders 52%, MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 48%.
The Hurlanders - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 1:0