Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inner Peace Silver End
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.1
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Olise bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang probeert naar een medespeler te passen. Derbyshire is nu in balbezit. Derbyshire draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Silver End 0:1

8e minuut.
Hancock is nu in balbezit. Yang onderschept slim de pass. Yang passt de bal met de wreef. Derbyshire is nu in balbezit. Derbyshire schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Crossfire probeert naar een medespeler te passen. Olise met een sublieme pass. Peacock is nu in balbezit. Peacock haalt uit met een fantastische trap. Olise maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inner Peace - Silver End 1:1

27e minuut.
Dawson probeert naar een medespeler te passen. Modric met een sublieme pass. Healy bereikt de bal nog maar net als eerste. Peacock rent richting de bal. Peacock schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cullen is nu in balbezit. Cullen passt de bal zonder na te denken. Healy is nu in balbezit. Healy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Dawson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Olise trapt de bal weg. Yang kopt de bal weg. Olise bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Inner Peace - Silver End 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inner Peace 57%, Silver End 43%.
Inner Peace - Silver End 1:2

66e minuut.
Derbyshire rent richting de bal. Dyer onderschept slim de pass. Yang onderschept slim de pass. Derbyshire is nu in balbezit. Derbyshire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Olise passt de bal zonder na te denken. Healy is nu in balbezit. Healy passt de bal met de wreef. Peacock rent richting de bal. Peacock draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson begaat een overtreding. Taylor raakt geblesseerd tijdens het duel. Dyer met een snel genomen vrije trap. Cullen is nu in balbezit. Cullen passt de bal in één keer door. Peacock heeft problemen om de bal te vangen. Peacock schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Inner Peace - Silver End 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inner Peace 38%, Silver End 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inner Peace - Silver End 2:2