Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essex Thistle Castle Brom Rangers
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 16
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Jewell controleert de bal met de borst. Jewell geeft de bal voor. Seedorf kopt de bal weg. Perry is nu in balbezit. Perry schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essex Thistle - Castle Brom Rangers 0:1

12e minuut.
Law geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Alexander-Arnold met de inworp. Kinsella is nu in balbezit. Kinsella geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Xavier geeft een hoge lob. Inworp. Neto met een snelle inworp. Perry rent richting de bal. Perry draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Alexander-Arnold rent richting de bal. Alexander-Arnold probeert naar een medespeler te passen. Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella verovert de bal door een tackle van achteren. Kinsella draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella speelt de bal door. Clough rent richting de bal. Clough schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Essex Thistle - Castle Brom Rangers 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Thistle 44%, Castle Brom Rangers 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Thistle - Castle Brom Rangers 1:1

53e minuut.
Neto met een sublieme pass. Madueke bereikt de bal nog maar net als eerste. Terry rent richting de bal. Madueke onderschept slim de pass. Madueke draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Tempt verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morley zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kinsella rent richting de bal. Kinsella geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Perry rent richting de bal. Perry passt de bal met de wreef. Madueke is nu in balbezit. Madueke draait met de bal, schiet en ... Seedorf probeert de bal aan de voet te houden. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Tempt kopt de bal weg. Terry heeft problemen om de bal te vangen. Perry bereikt de bal nog maar net als eerste. Madueke rent richting de bal. Madueke schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Perry is nu in balbezit. Xavier verovert de bal door een tackle van achteren. Speedie geeft een lange en hoge pass. Clough bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essex Thistle 42%, Castle Brom Rangers 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Essex Thistle - Castle Brom Rangers 1:1