Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Castle Brom Rangers Silver End
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
2 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 20.5
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Larsson met een sublieme pass. Law rent richting de bal. Law speelt de bal door. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Brom Rangers - Silver End 0:1

8e minuut.
Law bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawson rent richting de bal. Dawson passt de bal zonder na te denken. Derbyshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbyshire schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Brom Rangers - Silver End 0:2

11e minuut.
Watkins geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Larsson de bal. Yang bereikt de bal nog maar net als eerste. Yang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Larsson de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Green passt de bal met de wreef. Derbyshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Larsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Derbyshire verovert de bal door een tackle van achteren. Derbyshire haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Brom Rangers - Silver End 0:3

40e minuut.
Green passt de bal in één keer door. Dawson is nu in balbezit. Perry begaat een overtreding. Perry krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Dawson raakt geblesseerd tijdens het duel. Edozie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Derbyshire rent richting de bal. Lawrence rent richting de bal. Derbyshire verovert de bal door een tackle van achteren. Derbyshire draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

44e minuut.
Perry is nu in balbezit. Burgess schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Perry raakt geblesseerd tijdens het duel. Tempt met een snel genomen vrije trap. Dawson heeft problemen om de bal te vangen. Olise probeert naar een medespeler te passen. Derbyshire is nu in balbezit. Derbyshire haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Brom Rangers 65%, Silver End 35%.
Castle Brom Rangers - Silver End 0:3

52e minuut.
Larsson rent richting de bal. Yang verovert de bal door een tackle van achteren. Yang probeert naar een medespeler te passen. Derbyshire rent richting de bal. Derbyshire draait met de bal, schiet en ... Viduka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Castle Brom Rangers - Silver End 0:4

66e minuut.
Yang met een sublieme pass. Derbyshire bereikt de bal nog maar net als eerste. Law rent richting de bal. Derbyshire onderschept slim de pass. Derbyshire schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Castle Brom Rangers 55%, Silver End 45%.
Castle Brom Rangers - Silver End 0:4