Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aston VilIa Civil Langley
433 Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
9 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 21.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Small probeert de bal met de borst te controleren. Small speelt de bal door. Stevens speelt de bal door. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Lomas passt de bal in één keer door. Roberts is nu in balbezit. Salter schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Salter moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Salter schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

10e minuut.
Deco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Neville de bal. Lomas probeert naar een medespeler te passen. Roberts rent richting de bal. Roberts draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Stevens kopt de bal weg. Daar is Cahill, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Robertson is nu in balbezit. Roberts onderschept slim de pass. Roberts haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Robertson is nu in balbezit. Robertson met een sublieme pass. Beckһam bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Civil Langley 0:1

14e minuut.
Roberts met een sublieme pass. Ward-Prowse heeft problemen om de bal te vangen. Stevens is nu in balbezit. Ward-Prowse verovert de bal door een tackle van achteren. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Robertson rent richting de bal. Robertson passt de bal met de wreef. Beckһam is nu in balbezit. Ward-Prowse rent richting de bal. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Jones-Taylor rent richting de bal. Dean schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Jones-Taylor is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jones-Taylor met een snel genomen vrije trap. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Civil Langley 0:2

33e minuut.
Neville met een sublieme pass. Sidwell rent richting de bal. Sidwell geeft een hoge lob. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston VilIa 51%, Civil Langley 49%.
Aston VilIa - Civil Langley 0:2

64e minuut.
Jones-Taylor kopt de bal weg. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Ward-Prowse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Civil Langley 0:3

71e minuut.
Jones-Taylor speelt de bal door. Daar is Robertson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stevens tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stevens krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Hobbs geeft een lange en hoge pass. Small kan de bal niet met de borst controleren. Small passt de bal in één keer door. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson draait met de bal, schiet en ... Bentley probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Stevens onderschept slim de pass. Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Lomas passt de bal in één keer door. Roberts bereikt de bal nog maar net als eerste. Roberts schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Stevens geeft de bal voor. Roberts probeert de bal aan de voet te houden. Lomas speelt de bal door. Roberts rent richting de bal. Roberts schiet op doel. Kemp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Small zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robertson is nu in balbezit. Robertson geeft de bal voor. Sidwell bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sidwell geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jones-Taylor is nu in balbezit. Jones-Taylor draait met de bal, schiet en ... Hobbs probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Civil Langley 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston VilIa 60%, Civil Langley 40%.
Aston VilIa - Civil Langley 0:4