Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Hurlanders Basford United
new tatic Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.6 gemiddelde waardering 26.2
very good Schieten poor
average Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Buete kopt de bal weg. Leopard rent richting de bal. Moreno maakt een afschuwelijke overtreding. Moreno krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Leopard bereikt de bal nog maar net als eerste. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno probeert naar een medespeler te passen. Minciună is nu in balbezit. Minciună haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Mâlcu onderschept slim de pass. Mâlcu passt de bal zonder na te denken. Minciună is nu in balbezit. Daar is Minciună, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minciună schiet op doel. Mudrić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Buete kopt de bal weg. Leopard rent richting de bal. Moreno verovert de bal door een tackle van achteren. Moreno geeft de bal voor. Minciună springt en kopt de bal. Mudrić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Minciună is nu in balbezit. Taylor is nu in balbezit. Minciună verovert de bal door een tackle van achteren. Minciună schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Basford United 1:0

20e minuut.
Goris bereikt de bal nog maar net als eerste. Goris geeft een hoge lob. Barry heeft problemen om de bal te vangen. Minciună is nu in balbezit. Minciună schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taylor de bal. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... Mudrić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Blissett geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baniček bereikt de bal nog maar net als eerste. Baniček haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Basford United 2:0

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Istvan met de inworp. Baniček rent richting de bal. Baniček schiet op doel. Kirkland probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Baniček met een snelle inworp. Scales controleert de bal met de borst. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Baniček speelt de bal door. Istvan met een sublieme pass. Minciună is nu in balbezit. Minciună draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Basford United 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hurlanders 21%, Basford United 79%.
The Hurlanders - Basford United 3:0

62e minuut.
Wagar bereikt de bal nog maar net als eerste. Goris onderschept slim de pass. Groves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Groves krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Baniček kopt de bal weg. Klungelig pakt Minciună de bal. Barry onderschept slim de pass. Istvan onderschept slim de pass. Istvan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Baniček geeft de bal voor. Daar is Moreno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scales bereikt de bal nog maar net als eerste. Minciună rent richting de bal. Minciună draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Łomczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Łomczyk geeft de bal voor. Istvan kopt de bal weg. Mâlcu is nu in balbezit. Mâlcu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Hurlanders - Basford United 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Hurlanders 35%, Basford United 65%.
The Hurlanders - Basford United 4:0