Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Civil Langley Ramos FC
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 17.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Sidwell is nu in balbezit. Sidwell geeft een lange en hoge pass. Cauthen probeert de bal aan de voet te houden. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse schiet op doel. Price bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Civil Langley - Ramos FC 1:0

16e minuut.
Neville passt de bal met de wreef. Dibble probeert naar een medespeler te passen. Anderson rent richting de bal. Anderson schiet op doel. Curtis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Civil Langley - Ramos FC 1:1

20e minuut.
Dibble is nu in balbezit. Robertson onderschept slim de pass. Ward-Prowse bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson is nu in balbezit. Robertson schiet op doel. Paal!

35e minuut.
Dibble passt de bal met de wreef. Turner is nu in balbezit. Jones-Taylor begaat een overtreding. Jones-Taylor krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Langley 47%, Ramos FC 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Civil Langley - Ramos FC 1:1

50e minuut.
Neville met de inworp. Sutton is nu in balbezit. Sutton speelt de bal door. Ward-Prowse is nu in balbezit. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Neville passt de bal met de wreef. Carbone speelt de bal door. Robertson rent richting de bal. Perry onderschept slim de pass. Perry draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

64e minuut.
Perry met een sublieme pass. Ward-Prowse rent richting de bal. Cauthen is nu in balbezit. Ward-Prowse onderschept slim de pass. Ward-Prowse haalt uit met een fantastische trap. Price probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Small speelt de bal door. Jones-Taylor bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Burke. Burke krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Civil Langley 42%, Ramos FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Civil Langley - Ramos FC 1:1