Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Silver End MKS POGOŃ SIEDLCE 1944
Normal Tactiek 424
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
3 Doelpogingen 33
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 41.7
matig Schieten solide
slecht Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


2e minuut.
Csankó passt de bal zonder na te denken. Dafinescu is nu in balbezit. Edozie rent richting de bal. Dafinescu onderschept slim de pass. Dafinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Sakaryalı is nu in balbezit. Sakaryalı geeft een lange en hoge pass. Green kan de bal niet met de borst controleren. Dafinescu onderschept slim de pass. Dafinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Olise trapt de bal weg van het doel. Kalkar kopt de bal weg. Edozie heeft problemen om de bal te vangen. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Martins de Sousa geeft een hoge lob. Brasseur bereikt de bal nog maar net als eerste. Brasseur passt de bal in één keer door. Dafinescu heeft problemen om de bal te vangen. Dafinescu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:1

21e minuut.
Green is nu in balbezit. Green geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brasseur met een snelle inworp. Csankó geeft een lange en hoge pass. Olise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Dafinescu rent richting de bal. Dafinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:2

21e minuut.
Dafinescu onderschept slim de pass. Csankó rent richting de bal. Csankó passt de bal met de wreef. Dafinescu is nu in balbezit. Dafinescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:3

27e minuut.
Dafinescu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mucha komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Kalkar speelt de bal door. Derbyshire is nu in balbezit. Szturc is nu in balbezit. Derbyshire onderschept slim de pass. Derbyshire haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Kalkar is nu in balbezit. Kalkar passt de bal met de wreef. Edozie geeft de bal voor. Mucha is nu in balbezit. Mucha schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:4

35e minuut.
Csankó verovert de bal door een tackle van achteren. Csankó passt de bal met de wreef. Guza speelt de bal door. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kalkar is nu in balbezit. Kalkar geeft een lange en hoge pass. Csankó is nu in balbezit. Csankó haalt uit met een fantastische trap. Olise probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:5

38e minuut.
Guza is nu in balbezit. Modric rent richting de bal. Guza maakt een afschuwelijke overtreding. Guza krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Csankó heeft problemen om de bal te vangen. Dawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó verovert de bal door een tackle van achteren. Csankó draait met de bal, schiet en ... Olise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver End 75%, MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 25%.
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:6

47e minuut.
Kalkar kopt de bal weg. Klungelig pakt Mucha de bal. Milligan rent richting de bal. Csankó rent richting de bal. Csankó schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Yang rent richting de bal. Kalkar verovert de bal door een tackle van achteren. Kalkar met een sublieme pass. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha draait met de bal, schiet en ... Paal! Olise werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:7

56e minuut.
Doeltrap. Milligan trapt de bal weg van het doel. Martins de Sousa kopt de bal weg. Csankó is nu in balbezit. Csankó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Burgess geeft een lange en hoge pass. Derbyshire rent richting de bal. Martins de Sousa schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Martins de Sousa krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Milligan probeert de bal aan de voet te houden. Guza probeert naar een medespeler te passen. Mucha is nu in balbezit. Csankó rent richting de bal. Csankó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:8

60e minuut.
Derbyshire met een sublieme pass. Daar is Yang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Derbyshire rent richting de bal. Csankó onderschept slim de pass. Csankó draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Inworp. Brasseur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:9

67e minuut.
Klungelig pakt Mucha de bal. Csankó rent richting de bal. Mucha is nu in balbezit. Csankó is nu in balbezit. Csankó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:10

69e minuut.
Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó rent richting de bal. Mucha is nu in balbezit. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Daar is Burgess, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mucha is nu in balbezit. Mucha draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Martins de Sousa heeft problemen om de bal te vangen. Burgess bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar onderschept slim de pass. Martins de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Martins de Sousa draait met de bal, schiet en ... Olise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milligan is nu in balbezit. Milligan geeft een hoge lob. Kalkar is nu in balbezit. Kalkar geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mucha kopt de bal weg. Csankó probeert de bal aan de voet te houden. Csankó met een sublieme pass. Martins de Sousa rent richting de bal. Martins de Sousa haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Martins de Sousa bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó rent richting de bal. Martins de Sousa rent richting de bal. Csankó bereikt de bal nog maar net als eerste. Csankó draait met de bal, schiet en ... Olise kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Guza met een snelle inworp. Csankó rent richting de bal. Csankó passt de bal zonder na te denken. Kalkar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalkar schiet op doel. Olise verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Silver End 83%, MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 17%.
Silver End - MKS POGOŃ SIEDLCE 1944 0:10