Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aston VilIa Essex Thistle
433 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Dean geeft een lange en hoge pass. Stiles geeft een lange en hoge pass. Hobbs rent richting de bal. Clough verovert de bal door een tackle van achteren. Clough draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Morley probeert de bal met de borst te controleren. Kinsella rent richting de bal. Kinsella passt de bal in één keer door. Clough is nu in balbezit. Clough schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Essex Thistle 0:1

20e minuut.
Fleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella is nu in balbezit. Clough is nu in balbezit. Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Essex Thistle 0:2

39e minuut.
Lomas bereikt de bal nog maar net als eerste. Xavier is nu in balbezit. Lomas verovert de bal door een tackle van achteren. Lomas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aston VilIa - Essex Thistle 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston VilIa 48%, Essex Thistle 52%.
Aston VilIa - Essex Thistle 1:2

79e minuut.
Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Clough is nu in balbezit. Clough haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aston VilIa 30%, Essex Thistle 70%.
Aston VilIa - Essex Thistle 1:2