Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ANTRIM Penzance Town
Normal Tactiek 451
47% Balbezit 53%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten matig
slecht Passen matig
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Turpin passt de bal met de wreef. Inworp. Waghorn met de inworp. Klungelig pakt Francis de bal. Francis schiet op doel. Gould verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hancock neemt de hoekschop. Holt kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Hancock kopt de bal weg. Francis probeert de bal aan de voet te houden. Turpin bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella is nu in balbezit. Kinsella haalt uit met een fantastische trap. Craig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

12e minuut.
Brits rent richting de bal. Preston onderschept slim de pass. Preston passt de bal in één keer door. Monkou heeft problemen om de bal te vangen. Monkou haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wissa rent richting de bal. Wissa passt de bal in één keer door. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou draait met de bal, schiet en ... Gould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Daar is Francis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Monkou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monkou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Inworp. Nicholson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Meadows haalt uit met een fantastische trap. Kinsella krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Penzance Town 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANTRIM 50%, Penzance Town 50%.
FC ANTRIM - Penzance Town 1:0

46e minuut.
Ginola geeft een lange en hoge pass. Hancock rent richting de bal. Constable maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Constable moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Constable schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

53e minuut.
Preston onderschept slim de pass. Preston passt de bal zonder na te denken. Daar is Wanchope, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monkou is nu in balbezit. Monkou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ANTRIM - Penzance Town 1:1

73e minuut.
Turpin probeert naar een medespeler te passen. Preston bereikt de bal nog maar net als eerste. Preston passt de bal zonder na te denken. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Hancock zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Francis is nu in balbezit. Francis passt de bal zonder na te denken. Monkou is nu in balbezit. Monkou haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Penzance Town 1:2

75e minuut.
Kinsella met een sublieme pass. Meadows rent richting de bal. Monkou is nu in balbezit. Monkou draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Wissa verovert de bal door een tackle van achteren. Wissa passt de bal zonder na te denken. Preston probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nicholson rent richting de bal. Nicholson draait met de bal, schiet en ... Craig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Francis heeft problemen om de bal te vangen. Francis passt de bal in één keer door. Hancock is nu in balbezit. Daar is Hancock, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hancock haalt uit met een fantastische trap. Gould verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANTRIM 55%, Penzance Town 45%.
FC ANTRIM - Penzance Town 1:2