Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Boys St.Paulie.Gasgoine
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 26
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23.2 gemiddelde waardering 44.5
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
poor Verdedigen average


2e minuut.
Johnson rent richting de bal. Zaha verovert de bal door een tackle van achteren. Zaha geeft de bal voor. MacBeath krijgt zijn hoofd ertegen. Holland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:1

10e minuut.
Eccles rent richting de bal. Gwiazdowski verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiazdowski probeert naar een medespeler te passen. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Kluivert onderschept slim de pass. Carren heeft problemen om de bal te vangen. Carren geeft een lange en hoge pass. Chardon maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:2

12e minuut.
Gordon passt de bal met de wreef. Chardon rent richting de bal. Eccles is nu in balbezit. Chardon verovert de bal door een tackle van achteren. Chardon passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:3

20e minuut.
Kluivert geeft een hoge lob. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski passt de bal in één keer door. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Webb rent richting de bal. Chardon verovert de bal door een tackle van achteren. Chardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:4

33e minuut.
MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel. Webb probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chardon rent richting de bal. Chardon schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Carren rent richting de bal. Carren geeft de bal voor. MacBeath heeft problemen om de bal te vangen. MacBeath draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:5

38e minuut.
Morton rent richting de bal. Morton passt de bal in één keer door. Kluivert rent richting de bal. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Chardon is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gwiazdowski geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Constable kopt de bal weg. MacBeath controleert de bal met de borst. MacBeath geeft de bal voor. Chardon is nu in balbezit. Chardon draait met de bal, schiet en ... Holland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gwiazdowski zal de hoekschop nemen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Boys 83%, St.Paulie.Gasgoine 17%.
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:5

54e minuut.
Bailey trapt de bal weg. Zaha kopt de bal weg. Carren probeert naar een medespeler te passen. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kluivert is nu in balbezit. Kluivert geeft een hoge lob. Cook controleert de bal met de borst. Chardon rent richting de bal. Chardon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Kluivert passt de bal met de wreef. Carren probeert naar een medespeler te passen. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel. Holland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Zaha met een sublieme pass. Kluivert rent richting de bal. Kluivert speelt de bal door. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Constable probeert naar een medespeler te passen. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Chardon is nu in balbezit. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:6

66e minuut.
Johnson is nu in balbezit. Johnson probeert naar een medespeler te passen. Carren probeert naar een medespeler te passen. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath schiet op doel. Paal!

73e minuut.
Terry is nu in balbezit. Carren onderschept slim de pass. Carren met een sublieme pass. Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chardon draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Constable passt de bal met de wreef. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath geeft een hoge lob. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:7

76e minuut.
Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon passt de bal in één keer door. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski geeft een lange en hoge pass. MacBeath maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kluivert speelt de bal door. Daar is Carren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carren probeert naar een medespeler te passen. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Zaha kopt de bal weg. Chardon rent richting de bal. Chardon passt de bal met de wreef. Gwiazdowski rent richting de bal. Gwiazdowski schiet op doel. Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Cook geeft een lange en hoge pass. Brosnan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kluivert speelt de bal door. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Terry is nu in balbezit. Carren onderschept slim de pass. Carren met een sublieme pass. Chardon rent richting de bal. Chardon draait met de bal, schiet en ... Holland bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Boys 77%, St.Paulie.Gasgoine 23%.
Big Boys - St.Paulie.Gasgoine 0:7