Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Inter ya Nan Dartford Royals
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
21.5 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


18e minuut.
Speedie met een snelle inworp. Waddlе rent richting de bal. Waddlе passt de bal met de wreef. Garner is nu in balbezit. Garner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Speedie bereikt de bal nog maar net als eerste. Yeboah begaat een overtreding. Speedie is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Speedie zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Eze controleert de bal met de borst. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel. Dewsbury-Hall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Olise verovert de bal door een tackle van achteren. Olise met een sublieme pass. Dewsbury-Hall rent richting de bal. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap. Marshall probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Bridges met de inworp. Eze rent richting de bal. Eze speelt de bal door. Roоney rent richting de bal. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter ya Nan 46%, Dartford Royals 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Inter ya Nan - Dartford Royals 0:0

64e minuut.
Lankshear bereikt de bal nog maar net als eerste. Cannon rent richting de bal. Walters maakt een afschuwelijke overtreding. Walters krijgt een gele kaart. Cannon raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cannon zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Dewsbury-Hall de bal. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Rogers probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Tanner de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Inter ya Nan - Dartford Royals 1:0

67e minuut.
Lennon trapt de bal weg van het doel. Waddlе rent richting de bal. Waddlе probeert naar een medespeler te passen. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lankshear bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney onderschept slim de pass. CoIe rent richting de bal. Roоney verovert de bal door een tackle van achteren. Roоney haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Speedie verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walters. Walters krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

80e minuut.
Marshall kopt de bal weg. Eze bereikt de bal nog maar net als eerste. Eze met een sublieme pass. Roоney rent richting de bal. Roоney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Inter ya Nan 58%, Dartford Royals 42%.
Inter ya Nan - Dartford Royals 1:0