Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Penzance Town Concord Ramblers
451 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 18.6
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen hopeless


3e minuut.
Wissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa met een sublieme pass. Xenos met een sublieme pass. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Hancock passt de bal met de wreef. Preston bereikt de bal nog maar net als eerste. Preston passt de bal zonder na te denken. Monkou heeft problemen om de bal te vangen. Monkou schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Simons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bould rent richting de bal. Preston verovert de bal door een tackle van achteren. Preston geeft een hoge lob. Monkou krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Concord Ramblers 1:0

15e minuut.
Klungelig pakt Bryant de bal. Wissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa speelt de bal door. Monkou rent richting de bal. Monkou schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Francis rent richting de bal. Francis met een sublieme pass. Preston bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou rent richting de bal. Monkou draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Concord Ramblers 2:0

37e minuut.
Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Olise bereikt de bal nog maar net als eerste. Olise speelt de bal door. Xenos is nu in balbezit. Xenos draait met de bal, schiet en ... Craig probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Mazur geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Simons met een snelle inworp. Preston bereikt de bal nog maar net als eerste. Preston draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Shaw onderschept slim de pass. Francis is nu in balbezit. Francis schiet op doel. Sawyer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Biancheri maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Concord Ramblers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penzance Town 32%, Concord Ramblers 68%.
Penzance Town - Concord Ramblers 3:0

52e minuut.
Henry passt de bal in één keer door. Wissa bereikt de bal nog maar net als eerste. Wissa met een sublieme pass. Monkou is nu in balbezit. Monkou haalt uit met een fantastische trap. Biancheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Mazur heeft problemen om de bal te vangen. Simons kopt de bal weg. Bould speelt de bal door. Monkou rent richting de bal. Monkou schiet op doel. Biancheri bokst de bal weg.

66e minuut.
Bould geeft een hoge lob. Sinton kopt de bal weg. Klungelig pakt Carling de bal. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark schiet op doel. Craig bokst de bal weg.

73e minuut.
Leek trapt de bal weg van het doel. Waghorn kopt de bal weg. Daar is Bryant, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Monkou rent richting de bal. Monkou draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bould bereikt de bal nog maar net als eerste. Preston verovert de bal door een tackle van achteren. Preston met een sublieme pass. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Bould, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preston onderschept slim de pass. Preston passt de bal in één keer door. Monkou is nu in balbezit. Monkou draait met de bal, schiet en ... Biancheri kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leek heeft problemen om de bal te vangen. Biancheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Monkou is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - Concord Ramblers 4:0

87e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Biancheri niet meer kan verder spelen. Bryant komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penzance Town 44%, Concord Ramblers 56%.
Penzance Town - Concord Ramblers 4:0