Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
St.Paulie.Gasgoine Banana Ace
352 Tactiek banana style
59% Balbezit 41%
24% Spel op eigen helft 76%
27 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.4 gemiddelde waardering 25.5
excellent Schieten poor
good Passen unsatisfactory
good Verdedigen weak


1e minuut.
Gwiazdowski speelt de bal door. Carren geeft een lange en hoge pass. Lewis probeert de bal aan de voet te houden. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath haalt uit met een fantastische trap. Crooks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Chardon met een sublieme pass. Dewsbury-Hall verovert de bal door een tackle van achteren. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath schiet op doel. Crooks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Banana Ace 1:0

7e minuut.
Gwiazdowski geeft de bal voor. Dewsbury-Hall kan de bal niet met de borst controleren. Holland is nu in balbezit. MacBeath onderschept slim de pass. MacBeath haalt uit met een fantastische trap. Crooks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Åsheim rent richting de bal. Åsheim geeft een lange en hoge pass. Chardon kopt de bal weg. MacBeath rent richting de bal. MacBeath haalt uit met een fantastische trap. Crooks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

13e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Chardon passt de bal in één keer door. Budd rent richting de bal. Carren verovert de bal door een tackle van achteren. Carren schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Carren rent richting de bal. Carrick tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Carren is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. MacBeath kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Withe verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Kluivert met een snelle inworp. MacBeath rent richting de bal. MacBeath draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Paal!

22e minuut.
Daar is Zaha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carren rent richting de bal. Carren passt de bal met de wreef. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Haley bereikt de bal nog maar net als eerste. Haley geeft de bal voor. Holland controleert de bal met de borst. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. Withe is nu in balbezit. Withe geeft een lange en hoge pass. Constable geeft een lange en hoge pass. Chardon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Gwiazdowski geeft een hoge lob. Carren probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath draait met de bal, schiet en ... Crooks werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Banana Ace 2:0

42e minuut.
Klungelig pakt Chardon de bal. Carren probeert naar een medespeler te passen. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath draait met de bal, schiet en ... Dewsbury-Hall probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Åsheim speelt de bal door. Gwiazdowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiazdowski speelt de bal door. Carren geeft een lange en hoge pass. Chardon krijgt zijn hoofd ertegen. Crooks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 26%, Banana Ace 74%.
St.Paulie.Gasgoine - Banana Ace 2:0

50e minuut.
Daar is Carren, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carren geeft een hoge lob. Chardon rent richting de bal. Chardon haalt uit met een fantastische trap. Crooks maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Banana Ace 3:0

52e minuut.
Chardon is nu in balbezit. Young legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chardon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Carren zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Banana Ace 4:0

54e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kluivert met een snelle inworp. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. MacBeath verovert de bal door een tackle van achteren. MacBeath geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Constable passt de bal in één keer door. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Chardon rent richting de bal. Chardon schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
St.Paulie.Gasgoine - Banana Ace 5:0

62e minuut.
Carren passt de bal zonder na te denken. Gwiazdowski is nu in balbezit. Gwiazdowski passt de bal met de wreef. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Carren de bal onder controle te krijgen. Kluivert is nu in balbezit. Kluivert geeft een lange en hoge pass. Crooks speelt de bal door. Carren kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Holland geeft een lange en hoge pass. Daar is Constable, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Constable passt de bal met de wreef. MacBeath is nu in balbezit. MacBeath draait met de bal, schiet en ... Crooks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Zaha kopt de bal weg. Daar is Chardon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carren is nu in balbezit. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Carren bereikt de bal nog maar net als eerste. MacBeath bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon rent richting de bal. Chardon schiet op doel. Crooks probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Zaha is nu in balbezit. Zaha met een sublieme pass. Klungelig pakt Gwiazdowski de bal. Chardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Chardon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Constable passt de bal met de wreef. Zaha is nu in balbezit. Zaha geeft een lange en hoge pass. Chardon is nu in balbezit. Chardon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: St.Paulie.Gasgoine 21%, Banana Ace 79%.
St.Paulie.Gasgoine - Banana Ace 5:0