Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Pogboom Inter ya Nan
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
19 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 21.5
average Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Scott onderschept slim de pass. Scott probeert naar een medespeler te passen. Winchester rent richting de bal. Scott bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Beardsley passt de bal met de wreef. Dewsbury-Hall probeert naar een medespeler te passen. Garner is nu in balbezit. Klungelig pakt Garner de bal. Garner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogboom - Inter ya Nan 0:1

13e minuut.
Zee geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Olise met een snelle inworp. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Doeltrap. Wheeler trapt de bal weg van het doel. Olise kopt de bal weg. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner draait met de bal, schiet en ... Wheeler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Speedie rent richting de bal. Scott onderschept slim de pass. Scott speelt de bal door. Cohen is nu in balbezit. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Cannon geeft de bal voor. Dewsbury-Hall heeft problemen om de bal te vangen. Garner rent richting de bal. Dewsbury-Hall heeft problemen om de bal te vangen. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Pogboom - Inter ya Nan 0:2

23e minuut.
Daar is Cohen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gascоigne is nu in balbezit. Gascоigne passt de bal met de wreef. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
BeardsIey is nu in balbezit. Cohen begaat een overtreding. BeardsIey is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. BeardsIey zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dewsbury-Hall rent richting de bal. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Garner verovert de bal door een tackle van achteren. Scott onderschept slim de pass. Scott probeert naar een medespeler te passen. Cohen is nu in balbezit. Cohen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Garner kopt de bal weg. Scott is nu in balbezit. Speedie bereikt de bal nog maar net als eerste. Scott is nu in balbezit. Scott draait met de bal, schiet en ... Gould probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Waddle met de inworp. Gascоigne geeft de bal voor. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogboom 43%, Inter ya Nan 57%.
Pogboom - Inter ya Nan 0:2

54e minuut.
Gascоigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Gascоigne geeft een lange en hoge pass. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen draait met de bal, schiet en ... Gould werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Gascоigne geeft de bal voor. Daar is Speedie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. BeardsIey bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Pogboom - Inter ya Nan 1:2

60e minuut.
Waddlе neemt de hoekschop. Olise met een sublieme pass. Chabot probeert de bal aan de voet te houden. Garner bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Winchester is nu in balbezit. Waddlе verovert de bal door een tackle van achteren. Waddlе passt de bal zonder na te denken. Cohen is nu in balbezit. Cohen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Littler is nu in balbezit. Littler passt de bal zonder na te denken. Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Pogboom - Inter ya Nan 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Pogboom 31%, Inter ya Nan 69%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Pogboom - Inter ya Nan 2:2