Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Big Boys Athletic Lula
Normal Tactiek 433
47% Balbezit 53%
58% Spel op eigen helft 42%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.7 gemiddelde waardering 30.7
average Schieten good
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Klungelig pakt Cantоna de bal. Johnson rent richting de bal. Klungelig pakt Johnson de bal. Johnson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lukoki de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Holland probeert naar een medespeler te passen. Mesko bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko geeft een lange en hoge pass. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Cook de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - Athletic Lula 0:1

8e minuut.
Hinshelwood geeft de bal voor. Staręga kopt de bal weg. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - Athletic Lula 0:2

42e minuut.
Terry rent richting de bal. Maciągowski is nu in balbezit. Staręga is nu in balbezit. Staręga draait met de bal, schiet en ... Holland werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - Athletic Lula 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Boys 64%, Athletic Lula 36%.
Big Boys - Athletic Lula 0:3

47e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Czakó met een harde bal richting middenveld. de Arco kopt de bal weg. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Emerson passt de bal in één keer door. Nethercott is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hinshelwood. Hinshelwood krijgt een gele kaart. Nethercott raakt geblesseerd tijdens het duel. Nethercott met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Sfondrini met een harde bal richting middenveld. Staręga rent richting de bal. Terry tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staręga raakt geblesseerd tijdens het duel. Mesko met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
de Arco rent richting de bal. de Arco passt de bal zonder na te denken. Maciągowski rent richting de bal. Maciągowski schiet op doel. Holland werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Big Boys - Athletic Lula 0:4

61e minuut.
Terry bereikt de bal nog maar net als eerste. Mesko rent richting de bal. Mesko passt de bal met de wreef. Staręga is nu in balbezit. Staręga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Keskin kan de bal niet met de borst controleren. de Arco geeft de bal voor. Staręga is nu in balbezit. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap. Holland kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Mesko probeert naar een medespeler te passen. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski passt de bal zonder na te denken. Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Staręga schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Emerson geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Czakó de bal onder controle te krijgen. Gordon rent richting de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ... Sfondrini bokst de bal weg.

81e minuut.
Świątczak speelt de bal door. Cantоna bereikt de bal nog maar net als eerste. Cantоna geeft de bal voor. Staręga is nu in balbezit. Staręga geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. de Arco is nu in balbezit. de Arco draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Staręga is nu in balbezit. Terry rent richting de bal. Staręga onderschept slim de pass. Mesko geeft een lange en hoge pass. de Arco rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Keskin zal de hoekschop nemen. Staręga heeft problemen om de bal te vangen. Mesko probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Big Boys 52%, Athletic Lula 48%.
Big Boys - Athletic Lula 0:4