Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Penzance Town watfordfc
451 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.3 gemiddelde waardering 23
average Schieten adequate
average Passen poor
average Verdedigen poor


4e minuut.
Todd rent richting de bal. Todd geeft de bal voor. Savage kopt de bal weg. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace schiet op doel. Craig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - watfordfc 0:1

6e minuut.
Best speelt de bal door. Preston bereikt de bal nog maar net als eerste. Preston passt de bal in één keer door. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Monkou draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Bradley passt de bal in één keer door. Henry probeert naar een medespeler te passen. Monkou rent richting de bal. Monkou schiet op doel. Na een snelle pass probeert Todd de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Simons zal de hoekschop nemen. Garnacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

14e minuut.
Fry met de inworp. Klungelig pakt Savage de bal. Savage passt de bal in één keer door. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - watfordfc 0:2

18e minuut.
Henry rent richting de bal. Daar is Preston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Preston passt de bal met de wreef. Monkou is nu in balbezit. Monkou schiet op doel. Garnacho bokst de bal weg.

20e minuut.
Ginola is nu in balbezit. Savage verovert de bal door een tackle van achteren. Savage heeft problemen om de bal te vangen. Savage haalt uit met een fantastische trap. Craig probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - watfordfc 0:3

24e minuut.
Fry is nu in balbezit. Fry geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Wissa de bal onder controle te krijgen. Savage bereikt de bal nog maar net als eerste. Savage schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Best met een sublieme pass. Toogood probeert naar een medespeler te passen. Savage is nu in balbezit. Savage schiet op doel. Craig probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Garnacho trapt de bal weg. Toogood kopt de bal weg. Daar is Ginola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menace is nu in balbezit. Menace schiet op doel. Craig verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penzance Town 58%, watfordfc 42%.
Penzance Town - watfordfc 0:3

58e minuut.
Francis bereikt de bal nog maar net als eerste. Francis speelt de bal door. Todd is nu in balbezit. Monkou verovert de bal door een tackle van achteren. Monkou schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hancock geeft de bal voor. Savage kopt de bal weg. Menace rent richting de bal. Menace haalt uit met een fantastische trap. Craig maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - watfordfc 0:4

79e minuut.
Preston met een sublieme pass. Monkou bereikt de bal nog maar net als eerste. Singh verovert de bal door een tackle van achteren. Francis verovert de bal door een tackle van achteren. Francis schiet op doel. Garnacho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Fry met een sublieme pass. Klungelig pakt Carling de bal. Menace rent richting de bal. Menace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Penzance Town - watfordfc 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Penzance Town 37%, watfordfc 63%.
Penzance Town - watfordfc 0:5