Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC ANTRIM Inter ya Nan
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.6 gemiddelde waardering 21.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Garner is nu in balbezit. Garner geeft een lange en hoge pass. Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Haynes de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Gould met een sublieme pass. Garner is nu in balbezit. Garner geeft een hoge lob. Waddlе rent richting de bal. Waddlе geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Haynes bereikt de bal nog maar net als eerste. Garner is nu in balbezit. Haynes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Haynes krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Barmby geeft de bal voor. Inworp. Nicholson met een snelle inworp. Daar is Meadows, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meadows haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANTRIM 49%, Inter ya Nan 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ANTRIM - Inter ya Nan 0:0

47e minuut.
Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Speedie verovert de bal door een tackle van achteren. Speedie geeft een lange en hoge pass. Dewsbury-Hall rent richting de bal. Dewsbury-Hall haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Speedie verovert de bal door een tackle van achteren. Speedie speelt de bal door. Garner met een sublieme pass. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC ANTRIM - Inter ya Nan 0:1

52e minuut.
Meadows is nu in balbezit. Lankshear onderschept slim de pass. Lankshear probeert naar een medespeler te passen. Dewsbury-Hall bereikt de bal nog maar net als eerste. Dewsbury-Hall schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Kinsella rent richting de bal. Meadows bereikt de bal nog maar net als eerste. Kinsella bereikt de bal nog maar net als eerste. Meadows rent richting de bal. Meadows haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Speedie bereikt de bal nog maar net als eerste. Daniels onderschept slim de pass. Daniels probeert naar een medespeler te passen. Meadows heeft problemen om de bal te vangen. Meadows schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC ANTRIM - Inter ya Nan 1:1

72e minuut.
Dewsbury-Hall heeft problemen om de bal te vangen. Speedie is nu in balbezit. Meadows begaat een overtreding. Meadows krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Dewsbury-Hall rent richting de bal. Dewsbury-Hall geeft een lange en hoge pass. Olise rent richting de bal. Holt verovert de bal door een tackle van achteren. Holt met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC ANTRIM 42%, Inter ya Nan 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC ANTRIM - Inter ya Nan 1:1