Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concord Ramblers Big Boys
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
9 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.7 gemiddelde waardering 23.4
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Bould rent richting de bal. Eccles rent richting de bal. Bould tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bould krijgt een gele kaart. Eccles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Eccles met een snel genomen vrije trap. Sawyer heeft problemen om de bal te vangen. Johnson is nu in balbezit. Johnson schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Doeltrap. Holland trapt de bal weg. Shaw speelt de bal door. Clark bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark draait met de bal, schiet en ... Holland probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Olise kopt de bal weg. Eccles rent richting de bal. Eccles passt de bal in één keer door. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Mazur met een snelle inworp. Klungelig pakt Bould de bal. Bould probeert naar een medespeler te passen. Xenos is nu in balbezit. Xenos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concord Ramblers - Big Boys 1:0

27e minuut.
Mazur zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Eccles speelt de bal door. Gordon rent richting de bal. Johnson is nu in balbezit. Johnson draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sawyer geeft een hoge lob. Webb bereikt de bal nog maar net als eerste. Clark verovert de bal door een tackle van achteren. Clark haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Morton probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gordon de bal. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Gordon is nu in balbezit. Gordon haalt uit met een fantastische trap. Biancheri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Xenos rent richting de bal. Xenos probeert naar een medespeler te passen. Clark is nu in balbezit. Clark haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Eccles probeert naar een medespeler te passen. Gordon is nu in balbezit. Johnson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson draait met de bal, schiet en ... Leek probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Concord Ramblers - Big Boys 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord Ramblers 50%, Big Boys 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Concord Ramblers - Big Boys 1:1

48e minuut.
Bould probeert de bal aan de voet te houden. Eccles bereikt de bal nog maar net als eerste. Eccles met een sublieme pass. Gordon is nu in balbezit. Gordon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Leek geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nethercott met een snelle inworp. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord Ramblers - Big Boys 1:2

70e minuut.
Xenos rent richting de bal. Xenos geeft de bal voor. Mazur probeert de bal aan de voet te houden. Nethercott bereikt de bal nog maar net als eerste. Nethercott draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Brosnan speelt de bal door. Johnson is nu in balbezit. Johnson passt de bal met de wreef. Gordon rent richting de bal. Gordon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Concord Ramblers - Big Boys 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concord Ramblers 65%, Big Boys 35%.
Concord Ramblers - Big Boys 1:3