Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Athletic Lula Banana Ace
433 Tactiek banana style
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
31.2 gemiddelde waardering 24.5
adequate Schieten average
weak Passen unsatisfactory
average Verdedigen weak


23e minuut.
Mesko met een sublieme pass. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis passt de bal in één keer door. Dorrell rent richting de bal. Dorrell draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Withe met de inworp. Ellis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ellis geeft een hoge lob. Dorrell rent richting de bal. Dorrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Lula 64%, Banana Ace 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Lula - Banana Ace 0:0

52e minuut.
Staręga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staręga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Świątczak met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Holland de bal. Maciągowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Maciągowski schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Ellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dewsbury-Hall rent richting de bal. Dewsbury-Hall geeft de bal voor. Dorrell bereikt de bal nog maar net als eerste. Dorrell haalt uit met een fantastische trap. Sfondrini verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Dewsbury-Hall is nu in balbezit. Maciągowski onderschept slim de pass. Maciągowski met een sublieme pass. Keskin bereikt de bal nog maar net als eerste. Keskin schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Crooks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Lewis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lewis met een sublieme pass. Czakó rent richting de bal. Dorrell verovert de bal door een tackle van achteren. Dorrell draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
de Arco is nu in balbezit. de Arco probeert naar een medespeler te passen. Bould heeft problemen om de bal te vangen. Dorrell is nu in balbezit. Dorrell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Maciągowski rent richting de bal. Dewsbury-Hall onderschept slim de pass. Staręga is nu in balbezit. Maciągowski is nu in balbezit. Maciągowski haalt uit met een fantastische trap. Crooks kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Athletic Lula 56%, Banana Ace 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Athletic Lula - Banana Ace 0:0