Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chropocowpany Hajduk Split
mmoja Tactiek mrHighNarrow
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
7 Buitenspel 0
51.9 gemiddelde waardering 51.7
excellent Schieten solid
good Passen solid
good Verdedigen very good


4e minuut.
Groznik geeft een hoge lob. Bolaños kopt de bal weg. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Hajduk Split 1:0

23e minuut.
Townsend met een sublieme pass. Crnojević probeert naar een medespeler te passen. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Capranov werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Hajduk Split 2:0

24e minuut.
Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević geeft een lange en hoge pass. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Capranov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Golequente is nu in balbezit. Komar onderschept slim de pass. Golequente begaat een overtreding. Golequente krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Buitenspel voor Bolaños. Goede buitenspelval van de verdediging. Ochoa neemt vlug de vrije trap. Dademasch kopt de bal weg. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chropocowpany 55%, Hajduk Split 45%.
Chropocowpany - Hajduk Split 2:0

49e minuut.
Melamed rent richting de bal. Melamed geeft een hoge lob. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Hajduk Split 2:1

60e minuut.
Klungelig pakt Perilla de bal. Manjak geeft een lange en hoge pass. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Perilla geeft een lange en hoge pass. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chropocowpany - Hajduk Split 2:2

73e minuut.
Manjak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Hacıoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hacıoğlu passt de bal in één keer door. Bolaños rent richting de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños verovert de bal door een tackle van achteren. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Capranov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chropocowpany - Hajduk Split 3:2

78e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Yáñez onderschept slim de pass. Yáñez geeft de bal voor. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños draait met de bal, schiet en ... Capranov bokst de bal weg.

87e minuut.
Bolaños rent richting de bal. Bolaños geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bryła de bal. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Capranov bokst de bal weg.

88e minuut.
Bišćan geeft een lange en hoge pass. Townsend is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft de bal voor. Golequente maakt een snoekduik en kopt de bal. Paleszewiecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chropocowpany 60%, Hajduk Split 40%.
Chropocowpany - Hajduk Split 3:2