Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foresta suceava Coleshill Town
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 26.5
average Schieten average
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Newman heeft problemen om de bal te vangen. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke speelt de bal door. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Clarke geeft een hoge lob. Inworp. Istvan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Menace bereikt de bal nog maar net als eerste. Menace schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Livramento rent richting de bal. Livramento probeert naar een medespeler te passen. Wheat heeft problemen om de bal te vangen. Rooney rent richting de bal. Rooney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Rooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto rent richting de bal. Rooney verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Wheat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wheat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Cozier-Duberry speelt de bal door. Livramento is nu in balbezit. Morgan bereikt de bal nog maar net als eerste. Livramento onderschept slim de pass. Livramento geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Menace is nu in balbezit. Livramento verovert de bal door een tackle van achteren. Livramento passt de bal in één keer door. Wheat heeft problemen om de bal te vangen. Wheat schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cozier-Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto verovert de bal door een tackle van achteren. Pinto speelt de bal door. Klungelig pakt Menace de bal. Menace draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Juninho met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Rooney de bal. Pinto is nu in balbezit. Pinto haalt uit met een fantastische trap. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal met de wreef. Daar is Solanke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Menace rent richting de bal. Menace draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Coleshill Town 0:1

44e minuut.
Cozier-Duberry bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozier-Duberry passt de bal met de wreef. Rooney met een sublieme pass. Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Wheat draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Foresta suceava - Coleshill Town 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 52%, Coleshill Town 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foresta suceava - Coleshill Town 1:1

46e minuut.
Morgan speelt de bal door. Istvan rent richting de bal. Istvan passt de bal met de wreef. Menace rent richting de bal. Menace draait met de bal, schiet en ... Juninho bokst de bal weg.

60e minuut.
Klungelig pakt Kemp de bal. Fairclough rent richting de bal. Kemp begaat een overtreding. Fairclough is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Livramento met een snel genomen vrije trap. Holt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Istvan bereikt de bal nog maar net als eerste. Istvan passt de bal zonder na te denken. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Solanke bereikt de bal nog maar net als eerste. Solanke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 53%, Coleshill Town 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Foresta suceava - Coleshill Town 1:1