Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telford Devils Wakefield FC
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
4 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
Bowyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell onderschept slim de pass. Lowe rent richting de bal. Russell onderschept slim de pass. Russell haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Ince met een snelle inworp. Sawyer geeft een hoge lob. Bowyer probeert de bal aan de voet te houden. Russell bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell schiet op doel. Lucas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Bell probeert naar een medespeler te passen. Perryman rent richting de bal. Perryman passt de bal met de wreef. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
McAllister verovert de bal door een tackle van achteren. Craig rent richting de bal. McAllister begaat een overtreding. McAllister krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Bell passt de bal in één keer door. Thorne bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey is nu in balbezit. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Craig verovert de bal door een tackle van achteren. Craig geeft een lange en hoge pass. Daar is Sinclair, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bailey rent richting de bal. Bailey schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford Devils 52%, Wakefield FC 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Telford Devils - Wakefield FC 0:0

57e minuut.
Healy rent richting de bal. Robertson onderschept slim de pass. McAllister tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. McAllister krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Robertson raakt geblesseerd tijdens het duel. Craig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perryman krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Healy verovert de bal door een tackle van achteren. Bell onderschept slim de pass. Bell geeft een lange en hoge pass. Bailey bereikt de bal nog maar net als eerste. Bailey draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford Devils 33%, Wakefield FC 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Telford Devils - Wakefield FC 0:0