Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Coleshill Town Hajduk Split
Normal Tactiek mrHighNarrow
43% Balbezit 57%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 46
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 43.8
slecht Schieten formidabel
slecht Passen solide
zwak Verdedigen solide


2e minuut.
Dademasch rent richting de bal. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel. Suker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Holt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:1

3e minuut.
Solanke speelt de bal door. Klungelig pakt Menace de bal. Golequente onderschept slim de pass. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:2

5e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente passt de bal met de wreef. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Ochoa geeft een hoge lob. Golequente is nu in balbezit. Golequente geeft een hoge lob. Dademasch kan de bal niet met de borst controleren. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:3

7e minuut.
Pimienta passt de bal met de wreef. Bryła geeft een lange en hoge pass. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... Holt werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:4

13e minuut.
Perilla kopt de bal weg. Golequente kan de bal niet met de borst controleren. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Perilla geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dademasch krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:5

15e minuut.
Istvan met een snelle inworp. Morgan rent richting de bal. Morgan geeft een lange en hoge pass. Dribble bereikt de bal nog maar net als eerste. Dribble haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Golequente haalt uit met een fantastische trap. Suker probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Holt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:6

19e minuut.
Kemp onderschept slim de pass. Muñoz rent richting de bal. Kemp onderschept slim de pass. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. Holt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:7

21e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ... Holt probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz passt de bal met de wreef. Melamed rent richting de bal. Melamed geeft een lange en hoge pass. Paal!

27e minuut.
Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente onderschept slim de pass. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Holt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:8

27e minuut.
Pinto met een sublieme pass. Perilla met een sublieme pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:9

30e minuut.
Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... Holt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:10

32e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:11

35e minuut.
Kemp geeft de bal voor. Inworp. Muñoz met de inworp. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Melamed passt de bal met de wreef. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Suker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Holt bokst de bal weg. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Golequente kopt de bal weg. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Holt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Daar is Menace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed probeert naar een medespeler te passen. Perilla geeft de bal voor. Dademasch krijgt zijn hoofd ertegen. Holt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Muñoz zal de hoekschop nemen. Dademasch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coleshill Town 79%, Hajduk Split 21%.
Coleshill Town - Hajduk Split 0:12

46e minuut.
Muñoz passt de bal in één keer door. Melamed controleert de bal met de borst. Melamed speelt de bal door. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Muñoz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Paal!

57e minuut.
Muñoz kopt de bal weg. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla passt de bal in één keer door. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... Holt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Ochoa geeft de bal voor. Suker kopt de bal weg. Perilla met een sublieme pass. Melamed heeft problemen om de bal te vangen. Melamed geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Suker is nu in balbezit. Suker passt de bal in één keer door. Dademasch probeert naar een medespeler te passen. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed passt de bal met de wreef. Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente schiet op doel. Holt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:13

67e minuut.
Perilla met een snelle inworp. Daar is Melamed, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melamed geeft een hoge lob. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Golequente draait met de bal, schiet en ... Holt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Muñoz geeft de bal voor. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Golequente draait met de bal, schiet en ... Holt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:14

68e minuut.
Solanke met een sublieme pass. Daar is Menace, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

79e minuut.
Melamed met een sublieme pass. Golequente is nu in balbezit. Golequente geeft een hoge lob. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Melamed is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Melamed komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Coleshill Town - Hajduk Split 0:15

83e minuut.
Dribble bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente probeert naar een medespeler te passen. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Golequente kopt de bal weg. Melamed is nu in balbezit. Melamed geeft een lange en hoge pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Suker geeft de bal voor. Inworp. Muñoz met de inworp. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch draait met de bal, schiet en ... Holt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Coleshill Town 87%, Hajduk Split 13%.
Coleshill Town - Hajduk Split 0:15