Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Foresta suceava Chropocowpany
Normal Tactiek mmoja
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 43.8
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
waardeloos Verdedigen zwak


3e minuut.
Yáñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıoğlu is nu in balbezit. Hacıoğlu geeft een hoge lob. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Juninho kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Klungelig pakt Cozier-Duberry de bal. Manjak probeert naar een medespeler te passen. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:1

6e minuut.
Townsend is nu in balbezit. Townsend met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Bolaños schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:2

11e minuut.
Crnojević is nu in balbezit. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:3

13e minuut.
Crnojević passt de bal zonder na te denken. Manjak is nu in balbezit. Manjak geeft een hoge lob. Crnojević rent richting de bal. Crnojević schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Hacıoğlu kopt de bal weg. Crnojević probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Livramento kopt de bal weg. Townsend geeft een hoge lob. Rooney probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Manjak rent richting de bal. Manjak passt de bal met de wreef. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Manjak passt de bal met de wreef. Duménigo rent richting de bal. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Inworp. Manjak met een snelle inworp. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:4

32e minuut.
Manjak rent richting de bal. Manjak geeft een lange en hoge pass. Redwood heeft problemen om de bal te vangen. Bolaños rent richting de bal. Bolaños schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Manjak is nu in balbezit. Manjak geeft een lange en hoge pass. Bolaños bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolaños schiet op doel. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:5

42e minuut.
Redwood met een sublieme pass. Manjak is nu in balbezit. Manjak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bolaños de bal. Bolaños draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 78%, Chropocowpany 22%.
Foresta suceava - Chropocowpany 0:5

47e minuut.
Townsend kopt de bal weg. Crnojević met een sublieme pass. Newman probeert de bal aan de voet te houden. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Wheat bereikt de bal nog maar net als eerste. Townsend onderschept slim de pass. Townsend probeert naar een medespeler te passen. Bolaños is nu in balbezit. Bolaños schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Klungelig pakt Crnojević de bal. Crnojević passt de bal in één keer door. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:6

54e minuut.
Doeltrap. Juninho met een harde bal richting middenveld. Manjak kopt de bal weg. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Duménigo de bal. Duménigo schiet op doel. Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak met een sublieme pass. Clarke controleert de bal met de borst. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Crnojević probeert de bal met de borst te controleren. Crnojević passt de bal zonder na te denken. Bolaños rent richting de bal. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:7

61e minuut.
Hacıoğlu kopt de bal weg. Bolaños probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:8

61e minuut.
Daar is Rooney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duménigo onderschept slim de pass. Duménigo passt de bal met de wreef. Townsend is nu in balbezit. Manjak geeft de bal voor. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Bolaños rent richting de bal. Bolaños haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Fеrdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević verovert de bal door een tackle van achteren. Crnojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:9

64e minuut.
Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak geeft de bal voor. Clarke kopt de bal weg. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:10

67e minuut.
Duménigo met een sublieme pass. Bolaños rent richting de bal. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević heeft problemen om de bal te vangen. Crnojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:11

73e minuut.
Daar is Manjak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manjak passt de bal in één keer door. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Foresta suceava - Chropocowpany 0:12

76e minuut.
Livramento onderschept slim de pass. Livramento speelt de bal door. Manjak speelt de bal door. Duménigo rent richting de bal. Duménigo schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Duménigo geeft een lange en hoge pass. Bolaños is nu in balbezit. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. Clarke probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hacıoğlu zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Duménigo de bal. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Fеrdinand probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Paal!

88e minuut.
Rooney rent richting de bal. Townsend onderschept slim de pass. Townsend probeert naar een medespeler te passen. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Foresta suceava 69%, Chropocowpany 31%.
Foresta suceava - Chropocowpany 0:12