Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Telford Devils The Pack
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 21.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


29e minuut.
Schоles verovert de bal door een tackle van achteren. Schоles passt de bal met de wreef. Sinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinton heeft problemen om de bal te vangen. Sinton haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Roоney de bal onder controle te krijgen. Sinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sykes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sykes krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford Devils 30%, The Pack 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Telford Devils - The Pack 0:0

50e minuut.
Wilshere onderschept slim de pass. Crooks met een sublieme pass. Thorne rent richting de bal. Sinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinton draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Ince geeft een hoge lob. Silva kopt de bal weg. Farah rent richting de bal. Hislop onderschept slim de pass. Hislop geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Roоney is nu in balbezit. Roоney schiet op doel. Thorne kopt de bal weg. Crooks rent richting de bal. Crooks geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Bennett trapt de bal weg. Crooks geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Sinclair de bal onder controle te krijgen. Sinton bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinton haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Crooks geeft een hoge lob. Roоney kopt de bal weg. Ince bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinton verovert de bal door een tackle van achteren. Sinton haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Telford Devils - The Pack 0:1

86e minuut.
McManaman passt de bal zonder na te denken. Roоney rent richting de bal. Roоney passt de bal zonder na te denken. Sinton rent richting de bal. Sinton schiet op doel. Bennett bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Telford Devils 55%, The Pack 45%.
Telford Devils - The Pack 0:1