Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
towns ultras matesape67
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 18.3
good Schieten weak
good Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Danns legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Filantropol raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Kelbauskas neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - matesape67 1:0

7e minuut.
Monkou met een sublieme pass. Costello bereikt de bal nog maar net als eerste. Costello passt de bal in één keer door. Fairclough is nu in balbezit. Fairclough draait met de bal, schiet en ... Russo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Alves met een sublieme pass. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal zonder na te denken. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Le Saux trapt de bal weg. Klungelig pakt Filantropol de bal. Carter bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Filantropol draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Kelbauskas rent richting de bal. Kelbauskas geeft een hoge lob. Danns heeft problemen om de bal te vangen. Landgrebe is nu in balbezit. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Costello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Alves bereikt de bal nog maar net als eerste. Fairclough begaat een overtreding. Alves roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Alves kan niet meer verder spelen. Chapman komt het veld opgelopen.

31e minuut.
Lokaj geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Kelbauskas de bal onder controle te krijgen. Carter is nu in balbezit. Kelbauskas onderschept slim de pass. Kelbauskas passt de bal met de wreef. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Filantropol rent richting de bal. Kelbauskas rent richting de bal. Kelbauskas passt de bal zonder na te denken. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Kelbauskas probeert naar een medespeler te passen. Przeczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Przeczek geeft een lange en hoge pass. Filantropol probeert de bal met de borst te controleren. Filantropol schiet op doel. Le Saux bokst de bal weg. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Chapman probeert naar een medespeler te passen. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol passt de bal in één keer door. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 30%, matesape67 70%.
towns ultras - matesape67 1:0

47e minuut.
Landgrebe is nu in balbezit. Freeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe verovert de bal door een tackle van achteren. Kelbauskas geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Danns de bal. Le Saux probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Power geeft een lange en hoge pass. Pickford is nu in balbezit. Lokaj onderschept slim de pass. Lokaj geeft de bal voor. Klungelig pakt Russell de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kelbauskas kopt de bal weg. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol passt de bal met de wreef. Landgrebe is nu in balbezit. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - matesape67 2:0

56e minuut.
Freeman rent richting de bal. Kelbauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kelbauskas speelt de bal door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - matesape67 3:0

62e minuut.
Smart met een sublieme pass. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe geeft een hoge lob. Filantropol rent richting de bal. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Przeczek met de inworp. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Russell legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Russell krijgt een gele kaart. Landgrebe is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kelbauskas neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - matesape67 4:0

78e minuut.
Przeczek is nu in balbezit. Przeczek probeert naar een medespeler te passen. Kelbauskas probeert naar een medespeler te passen. Filantropol rent richting de bal. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - matesape67 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 25%, matesape67 75%.
towns ultras - matesape67 5:0