Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hajduk Split Foresta suceava
mrHighNarrow Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
19% Spel op eigen helft 81%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
50.3 gemiddelde waardering 20.5
formidable Schieten weak
good Passen weak
solid Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Rooney is nu in balbezit. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch probeert naar een medespeler te passen. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... Juninho bokst de bal weg.

3e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch passt de bal in één keer door. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 1:0

4e minuut.
Golequente passt de bal in één keer door. Perilla met een sublieme pass. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Fеrdinand probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Golequente kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Dademasch de bal onder controle te krijgen. Dademasch passt de bal met de wreef. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 2:0

11e minuut.
Pimienta kan de bal niet met de borst controleren. Pimienta passt de bal met de wreef. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla geeft de bal voor. Dademasch springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Dademasch passt de bal met de wreef. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 3:0

15e minuut.
Daar is Vaughn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaughn met een sublieme pass. Golequente rent richting de bal. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 4:0

19e minuut.
Livramento heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz is nu in balbezit. Livramento met een sublieme pass. Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 5:0

20e minuut.
Wheat heeft problemen om de bal te vangen. Golequente onderschept slim de pass. Livramento is nu in balbezit. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 6:0

23e minuut.
Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa met een sublieme pass. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

26e minuut.
Cozier-Duberry rent richting de bal. Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz passt de bal zonder na te denken. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Clarke bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente draait met de bal, schiet en ... Juninho maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 7:0

31e minuut.
bin Yardan rent richting de bal. bin Yardan probeert naar een medespeler te passen. Perilla controleert de bal met de borst. Perilla geeft een hoge lob. Dademasch krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Na een snelle pass probeert Perilla de bal onder controle te krijgen. Fairclough bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Golequente de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Bryła bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla met een sublieme pass. Fеrdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente is nu in balbezit. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Pimienta bereikt de bal nog maar net als eerste. Pimienta geeft een lange en hoge pass. Newman kopt de bal weg. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Juninho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Ochoa kopt de bal weg. Daar is Livramento, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch is nu in balbezit. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 20%, Foresta suceava 80%.
Hajduk Split - Foresta suceava 7:0

49e minuut.
Cozier-Duberry rent richting de bal. Melamed bereikt de bal nog maar net als eerste. Melamed speelt de bal door. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ... Juninho verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cozier-Duberry is nu in balbezit. Muñoz onderschept slim de pass. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Golequente krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Perilla passt de bal met de wreef. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Fеrdinand geeft een hoge lob. Ochoa kopt de bal weg. Golequente met een sublieme pass. Klungelig pakt Dademasch de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 8:0

59e minuut.
Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente passt de bal met de wreef. Dademasch rent richting de bal. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 9:0

60e minuut.
Daar is Fairclough, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente onderschept slim de pass. Golequente probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dademasch de bal. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Perilla met een sublieme pass. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Fеrdinand probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 10:0

63e minuut.
Daar is Bryła, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perilla met een sublieme pass. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Juninho werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 11:0

67e minuut.
Muñoz verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz geeft de bal voor. Daar is Clarke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente rent richting de bal. Golequente draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Perilla geeft de bal voor. Daar is Golequente, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golequente passt de bal in één keer door. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Paal! Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch geeft een hoge lob. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 12:0

70e minuut.
Vaughn rent richting de bal. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch passt de bal in één keer door. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Dademasch rent richting de bal. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 13:0

73e minuut.
bin Yardan onderschept slim de pass. Melamed is nu in balbezit. Melamed passt de bal zonder na te denken. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

74e minuut.
Inworp. Ochoa met de inworp. Muñoz geeft een lange en hoge pass. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 14:0

76e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Dademasch geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fеrdinand de bal onder controle te krijgen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 15:0

77e minuut.
Wheat verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Rooney rent richting de bal. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 16:0

83e minuut.
Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Dademasch rent richting de bal. Dademasch geeft een hoge lob. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Juninho probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Muñoz geeft de bal voor. Golequente rent richting de bal. Golequente passt de bal met de wreef. Daar is Dademasch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fairclough stond buitenspel. Bryła neemt vlug de vrije trap. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Juninho probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 17:0

90e minuut.
Perilla passt de bal in één keer door. Melamed probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fеrdinand bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Hajduk Split - Foresta suceava 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hajduk Split 17%, Foresta suceava 83%.
Hajduk Split - Foresta suceava 18:0