Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cowcutter Hajduk Split
Normal Tactiek mrHighNarrow
42% Balbezit 58%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 43
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 43.1
poor Schieten formidable
poor Passen solid
weak Verdedigen good


2e minuut.
Muñoz speelt de bal door. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Tucker legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dademasch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golequente zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:1

3e minuut.
Dademasch onderschept slim de pass. Dademasch met een sublieme pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. Kaur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:2

9e minuut.
Mason verovert de bal door een tackle van achteren. Melamed onderschept slim de pass. Melamed met een sublieme pass. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Barton met de inworp. Muñoz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Boyd. Boyd krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Golequente krijgt zijn hoofd ertegen. Ramsey heeft problemen om de bal te vangen. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
Dademasch geeft de bal voor. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Jupp legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Golequente is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Golequente kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:3

16e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:4

17e minuut.
Klungelig pakt Boyd de bal. Golequente onderschept slim de pass. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:5

18e minuut.
Daar is Perilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Perilla speelt de bal door. Golequente is nu in balbezit. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Perilla met een sublieme pass. Tucker rent richting de bal. Dademasch rent richting de bal. Golequente is nu in balbezit. Golequente schiet op doel. Kaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:6

22e minuut.
Elliott bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch probeert naar een medespeler te passen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:7

23e minuut.
Barton met een sublieme pass. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente passt de bal met de wreef. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Muñoz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dademasch rent richting de bal. Ramsey legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ramsey krijgt een gele kaart. Dademasch is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Golequente kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Kaur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap. Kaur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
bin Yardan geeft een hoge lob. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch speelt de bal door. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Eze speelt de bal door. Ochoa heeft problemen om de bal te vangen. Ochoa geeft een hoge lob. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Mason rent richting de bal. Melamed verovert de bal door een tackle van achteren. Perilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Perilla geeft een lange en hoge pass. Dademasch springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:8

43e minuut.
Elliott passt de bal zonder na te denken. Muñoz bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz speelt de bal door. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel. Kaur bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowcutter 80%, Hajduk Split 20%.
Cowcutter - Hajduk Split 0:8

46e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz is nu in balbezit. Muñoz probeert naar een medespeler te passen. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Kaur trapt de bal weg van het doel. Bryła kopt de bal weg. Perilla geeft een lange en hoge pass. Dademasch heeft problemen om de bal te vangen. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:9

51e minuut.
Melamed controleert de bal met de borst. Perilla speelt de bal door. Jupp bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Perilla met de inworp. Klungelig pakt Melamed de bal. Melamed geeft de bal voor. Mason probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Golequente maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Perilla speelt de bal door. Golequente rent richting de bal. Golequente met een sublieme pass. Dademasch rent richting de bal. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:10

58e minuut.
Connolly geeft een lange en hoge pass. Melamed geeft de bal voor. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:11

59e minuut.
Perilla speelt de bal door. Bišćan geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mason de bal. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:12

63e minuut.
Dademasch verovert de bal door een tackle van achteren. Dademasch schiet op doel. Golequente probeert de bal aan de voet te houden. Perilla geeft een lange en hoge pass. Jupp probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Klungelig pakt Mason de bal. Elliott is nu in balbezit. Golequente bereikt de bal nog maar net als eerste. Golequente schiet op doel. Kaur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Kaur speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Perilla met de inworp. Melamed geeft een hoge lob. Golequente springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Melamed is nu in balbezit. Perilla rent richting de bal. Perilla passt de bal in één keer door. Golequente is nu in balbezit. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:13

68e minuut.
Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch passt de bal met de wreef. Perilla geeft een lange en hoge pass. Golequente kan de bal niet met de borst controleren. Golequente draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Golequente is nu in balbezit. Golequente draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Muñoz heeft problemen om de bal te vangen. Elliott rent richting de bal. Muñoz onderschept slim de pass. Golequente rent richting de bal. Golequente schiet op doel. Kaur bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Mason is nu in balbezit. Perilla verovert de bal door een tackle van achteren. Perilla geeft de bal voor. Dademasch rent richting de bal. Dademasch schiet op doel. Kaur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:14

77e minuut.
Dademasch maakt een snoekduik en kopt de bal. Golequente heeft problemen om de bal te vangen. Tucker is nu in balbezit. Golequente verovert de bal door een tackle van achteren. Golequente passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Muñoz geeft een lange en hoge pass. Perilla kopt de bal weg. Golequente rent richting de bal. Golequente haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:15

80e minuut.
Dademasch is nu in balbezit. Boyd is nu in balbezit. Golequente rent richting de bal. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Perilla is nu in balbezit. Perilla geeft de bal voor. Dademasch is nu in balbezit. Dademasch schiet op doel. Kaur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bryła geeft de bal voor. Golequente rent richting de bal. Dademasch bereikt de bal nog maar net als eerste. Dademasch schiet op doel. Kaur maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cowcutter - Hajduk Split 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cowcutter 87%, Hajduk Split 13%.
Cowcutter - Hajduk Split 0:16