Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Pack Chropocowpany
Normal Tactiek mmoja
44% Balbezit 56%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 42
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 49.2
weak Schieten outstanding
poor Passen good
poor Verdedigen average


5e minuut.
Duménigo is nu in balbezit. Schоles rent richting de bal. Schоles geeft een hoge lob. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu passt de bal met de wreef.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:1

10e minuut.
Townsend onderschept slim de pass. Townsend geeft de bal voor. Duménigo kopt de bal weg. Crnojević kan de bal niet met de borst controleren. Crnojević schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:2

14e minuut.
Wright-Phillips onderschept slim de pass. Wright-Phillips geeft de bal voor. Townsend met een sublieme pass. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ... Careca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:3

15e minuut.
Hacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Townsend rent richting de bal. Townsend passt de bal in één keer door. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Townsend speelt de bal door. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević speelt de bal door. Corais rent richting de bal. Corais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:4

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hacıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Corais probeert naar een medespeler te passen. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak passt de bal zonder na te denken. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Corais is nu in balbezit. Corais schiet op doel. Careca probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Crnojević bereikt de bal nog maar net als eerste. Crnojević draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Crnojević is nu in balbezit. Crooks onderschept slim de pass. Crooks passt de bal in één keer door. Corais bereikt de bal nog maar net als eerste. Corais draait met de bal, schiet en ... Careca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hacıoğlu zal de hoekschop nemen. Crnojević springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Hacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Wright-Phillips probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manjak met een sublieme pass. Klungelig pakt Crnojević de bal. Crnojević haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Duménigo speelt de bal door. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Careca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:5

33e minuut.
Wright-Phillips probeert naar een medespeler te passen. Manjak rent richting de bal. Manjak speelt de bal door. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Careca verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Crnojević passt de bal met de wreef. Duménigo is nu in balbezit. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. Careca maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:6

39e minuut.
Farah controleert de bal met de borst. Corais verovert de bal door een tackle van achteren. Corais met een sublieme pass. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak passt de bal in één keer door. Crnojević rent richting de bal. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. Careca probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:7

42e minuut.
Hacıoğlu geeft de bal voor. Careca speelt de bal door. Manjak kopt de bal weg. Crnojević is nu in balbezit. Crnojević draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Duménigo rent richting de bal. Duménigo haalt uit met een fantastische trap. Careca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corais springt en kopt de bal. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pack 78%, Chropocowpany 22%.
The Pack - Chropocowpany 0:7

47e minuut.
Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Wright-Phillips verovert de bal door een tackle van achteren. Townsend geeft de bal voor. Corais bereikt de bal nog maar net als eerste. Corais haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:8

51e minuut.
Hacıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Manjak is nu in balbezit. Manjak passt de bal in één keer door. Daar is Crnojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Crnojević haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 0:9

58e minuut.
Silva is nu in balbezit. Crnojević verovert de bal door een tackle van achteren. Crnojević met een sublieme pass. Corais is nu in balbezit. Corais haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Careca met een harde bal richting middenveld. Townsend probeert naar een medespeler te passen. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Careca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Corais rent richting de bal. Corais haalt uit met een fantastische trap. Careca kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Townsend probeert naar een medespeler te passen. Hacıoğlu rent richting de bal. Hacıoğlu met een sublieme pass. Corais bereikt de bal nog maar net als eerste. Corais haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Schоles geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Manjak zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duménigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schоles passt de bal met de wreef. McManaman rent richting de bal. Sambruno legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! McManaman raakt geblesseerd tijdens het duel. Roоney legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Paleszewiecki probeert wanhopig de bal te grijpen. Roоney bereikt de bal nog maar net als eerste. Roоney haalt uit met een fantastische trap. Paleszewiecki bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 1:9

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Careca trapt de bal weg van het doel. Manjak kopt de bal weg. Duménigo is nu in balbezit. Duménigo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Crooks bereikt de bal nog maar net als eerste. Duménigo verovert de bal door een tackle van achteren. Duménigo probeert naar een medespeler te passen. Townsend heeft problemen om de bal te vangen. Townsend geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Corais bereikt de bal nog maar net als eerste. Corais schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Schоles zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Crooks met een sublieme pass. Manjak met een sublieme pass. Crnojević rent richting de bal. Crnojević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Roоney, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Townsend met een sublieme pass. Crnojević probeert de bal met de borst te controleren. Crnojević draait met de bal, schiet en ... Careca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 1:10

84e minuut.
Farah passt de bal zonder na te denken. Manjak bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjak geeft een hoge lob. Duménigo rent richting de bal. Duménigo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 1:11

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Silva de bal onder controle te krijgen. Farah is nu in balbezit. Crnojević onderschept slim de pass. Crnojević schiet op doel. Careca werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 1:12

89e minuut.
Schоles speelt de bal door. Townsend geeft een hoge lob. Silva kan de bal niet met de borst controleren. Corais rent richting de bal. Corais draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
The Pack - Chropocowpany 1:13

90e minuut.
Corais raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Pack 75%, Chropocowpany 25%.
The Pack - Chropocowpany 1:13