Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
towns ultras Wakefield FC
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
27% Spel op eigen helft 73%
33 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 19.6
goed Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


5e minuut.
Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol verovert de bal door een tackle van achteren. Tidy rent richting de bal. Filantropol onderschept slim de pass. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Lucas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 1:0

15e minuut.
Landgrebe rent richting de bal. Bell is nu in balbezit. Filantropol maakt een afschuwelijke overtreding. Filantropol krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Lucas met een harde bal richting middenveld. Kelbauskas kopt de bal weg. Bowyer rent richting de bal. Landgrebe onderschept slim de pass. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Kelbauskas verovert de bal door een tackle van achteren. Kelbauskas speelt de bal door. Lowe rent richting de bal. Landgrebe verovert de bal door een tackle van achteren. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 2:0

26e minuut.
Kelbauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol probeert naar een medespeler te passen. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Kelbauskas speelt de bal door. Przeczek geeft een lange en hoge pass. Filantropol heeft problemen om de bal te vangen. Landgrebe is nu in balbezit. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Smart verovert de bal door een tackle van achteren. Smart passt de bal in één keer door. Kelbauskas probeert de bal aan de voet te houden. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol haalt uit met een fantastische trap. Lucas bokst de bal weg. Landgrebe krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 3:0

39e minuut.
Kelbauskas kopt de bal weg. Landgrebe heeft problemen om de bal te vangen. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe verovert de bal door een tackle van achteren. Landgrebe schiet op doel. Paal! Bowyer heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Power rent richting de bal. Power speelt de bal door. Smart speelt de bal door. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 4:0

44e minuut.
Przeczek verovert de bal door een tackle van achteren. Przeczek met een sublieme pass. Craig bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe verovert de bal door een tackle van achteren. Landgrebe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 33%, Wakefield FC 67%.
towns ultras - Wakefield FC 4:0

48e minuut.
Smart passt de bal met de wreef. Przeczek is nu in balbezit. Przeczek passt de bal zonder na te denken. Landgrebe rent richting de bal. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap. Lucas bokst de bal weg.

51e minuut.
Bowyer geeft een hoge lob. Power kopt de bal weg. Perryman rent richting de bal. Chapman verovert de bal door een tackle van achteren. Chapman geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Klungelig pakt Vermont de bal. Lokaj met een sublieme pass. Landgrebe heeft problemen om de bal te vangen. Landgrebe schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 5:0

56e minuut.
Lucas probeert naar een medespeler te passen. Kelbauskas kopt de bal weg. Bowyer is nu in balbezit. Landgrebe onderschept slim de pass. Landgrebe draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Filantropol is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 6:0

61e minuut.
Chapman speelt de bal door. Kelbauskas speelt de bal door. Landgrebe is nu in balbezit. Landgrebe schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Lokaj rent richting de bal. Lokaj passt de bal met de wreef. Kelbauskas speelt de bal door. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Chapman kan de bal niet met de borst controleren. Chapman geeft de bal voor. Landgrebe kopt de bal weg. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Chapman speelt de bal door. Filantropol is nu in balbezit. Filantropol passt de bal zonder na te denken. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lowe geeft de bal voor. Przeczek probeert de bal met de borst te controleren. Lokaj speelt de bal door. Filantropol bereikt de bal nog maar net als eerste. Filantropol schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Landgrebe bereikt de bal nog maar net als eerste. Landgrebe draait met de bal, schiet en ... Lucas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 7:0

77e minuut.
Chapman kopt de bal weg. Kelbauskas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kelbauskas passt de bal met de wreef. Daar is Landgrebe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landgrebe draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lowe is nu in balbezit. Kelbauskas onderschept slim de pass. Kelbauskas speelt de bal door. Filantropol rent richting de bal. Filantropol draait met de bal, schiet en ... Lucas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
towns ultras - Wakefield FC 8:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: towns ultras 21%, Wakefield FC 79%.
towns ultras - Wakefield FC 8:0