Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Baltimore Arsenal FC Pittsburgh FC
Pittsburgh 2.0 Tactiek Azerbaijan
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
12 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
63.2 gemiddelde waardering 62.3
very good Schieten formidable
very good Passen excellent
formidable Verdedigen solid


23e minuut.
Kərimov rent richting de bal. Lisboa onderschept slim de pass. Lisboa passt de bal met de wreef. Boubín rent richting de bal. Boubín schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Boubín rent richting de bal. Lisboa is nu in balbezit. Lisboa passt de bal in één keer door. Boubín is nu in balbezit. Boubín draait met de bal, schiet en ... Harrington kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Lisboa rent richting de bal. Lisboa geeft de bal voor. Ran maakt een snoekduik en kopt de bal. Harrington probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 1:0

39e minuut.
Gomozov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Maringá de bal. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Ran haalt uit met een fantastische trap. Harrington werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Lisboa passt de bal zonder na te denken. Boubín rent richting de bal. Kərimov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Boubín is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lisboa komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 51%, Pittsburgh FC 49%.
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 1:0

47e minuut.
Tešić controleert de bal met de borst. Galunov rent richting de bal. Galunov probeert naar een medespeler te passen. Tešić bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić haalt uit met een fantastische trap. Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Maringá met een sublieme pass. Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal met de wreef. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... Cadoro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Tamulski met een sublieme pass. Krepek heeft problemen om de bal te vangen. Krepek passt de bal zonder na te denken. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. Cadoro bokst de bal weg.

57e minuut.
Siciliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa onderschept slim de pass. Lisboa speelt de bal door. Boubín rent richting de bal. Boubín haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Langone probeert naar een medespeler te passen. Ran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maringá begaat een overtreding. Maringá krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Matliev kopt de bal weg. Tešić is nu in balbezit. Šaluchanskis schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Šaluchanskis krijgt een gele kaart. Tešić raakt geblesseerd tijdens het duel. Galunov komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sapek maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Krepek controleert de bal met de borst. Krepek passt de bal zonder na te denken. Matliev rent richting de bal. Matliev draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Akalan onderschept slim de pass. Akalan met een sublieme pass. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 2:0

75e minuut.
Tamulski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tešić heeft problemen om de bal te vangen. Tamulski is nu in balbezit. Tešić rent richting de bal. Tešić schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Lisboa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lisboa passt de bal zonder na te denken. Boubín bereikt de bal nog maar net als eerste. Boubín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 3:0

81e minuut.
Krepek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krepek passt de bal met de wreef. Matliev rent richting de bal. Matliev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 3:1

81e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Cadoro niet meer kan verder spelen. Baranyai komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Sapek met een sublieme pass. Galunov is nu in balbezit. Galunov passt de bal in één keer door. Matliev is nu in balbezit. Matliev draait met de bal, schiet en ... Baranyai kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tamulski neemt de hoekschop. Paal! Baranyai probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Tešić maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 3:2

90e minuut.
Lisboa rent richting de bal. Lisboa geeft de bal voor. Cáceres bereikt de bal nog maar net als eerste. Cáceres draait met de bal, schiet en ... Harrington werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baltimore Arsenal FC 53%, Pittsburgh FC 47%.
Baltimore Arsenal FC - Pittsburgh FC 4:2