Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Warszawa Warszawa (L) FC Harambe
juniormod Tactiek NewSzn442.2
46% Balbezit 54%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
61.4 gemiddelde waardering 66.8
uitstekend Schieten uitstekend
uitstekend Passen formidabel
formidabel Verdedigen uitmuntend


10e minuut.
Rhine is nu in balbezit. Ferri is nu in balbezit. Ferri met een sublieme pass. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine schiet op doel. Isham bokst de bal weg.

24e minuut.
Ferri passt de bal in één keer door. Rhine bereikt de bal nog maar net als eerste. Doubíček bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhine verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Isham probeert naar een medespeler te passen. Porru rent richting de bal. Porru passt de bal in één keer door. Simon is nu in balbezit. Simon schiet op doel. Lockhart bokst de bal weg.

27e minuut.
Na een snelle pass probeert Rhine de bal onder controle te krijgen. Barral Torres rent richting de bal. Porru begaat een overtreding. Porru krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Kay kopt de bal weg. Rhine rent richting de bal. Maciocha is nu in balbezit. Rhine verovert de bal door een tackle van achteren. Rhine schiet op doel. Isham kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Coolidge onderschept slim de pass. Coolidge probeert naar een medespeler te passen. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:1

30e minuut.
Maciocha neemt vlug de vrije trap. Zaharia kopt de bal weg. Daar is Houston, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simon rent richting de bal. Simon draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri passt de bal zonder na te denken. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ... Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:2

36e minuut.
Jaworski rent richting de bal. Jaworski met een sublieme pass. Kay is nu in balbezit. Kay haalt uit met een fantastische trap. Isham werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:3

42e minuut.
Ferri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franken bereikt de bal nog maar net als eerste. Franken passt de bal in één keer door. Ferri geeft een lange en hoge pass. Kay maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Barral Torres passt de bal in één keer door. Jaworski is nu in balbezit. Jaworski probeert naar een medespeler te passen. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 56%, FC Harambe 44%.
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:3

46e minuut.
Vojnić komt het veld opgelopen. Hughes komt het veld opgelopen. Ritch komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Ritch passt de bal zonder na te denken. Salamanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Salamanca passt de bal met de wreef. Vojnić bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojnić schiet op doel. Lockhart bokst de bal weg.

60e minuut.
Rhine passt de bal met de wreef. Ferri bereikt de bal nog maar net als eerste. Ferri geeft een lange en hoge pass. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel. Isham verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Salamanca kopt de bal weg. Vojnić is nu in balbezit. Houston begaat een overtreding. Houston krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Inworp. Zino komt het veld opgelopen. Kozar komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken geeft een lange en hoge pass. Kozar rent richting de bal. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Isham maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:4

88e minuut.
Gornostaev controleert de bal met de borst. Ferri is nu in balbezit. Ferri geeft een lange en hoge pass. Kozar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warszawa Warszawa (L) 46%, FC Harambe 54%.
Warszawa Warszawa (L) - FC Harambe 0:4