Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-24 01:11
  • Competitiewedstrijd: Major League
  • Stadion: All for WIN
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 28546
USA Fighters PARADISE UTD
541d Tactiek 442dm2 2.0
45% Balbezit 55%
57% Spel op eigen helft 43%
8 Doelpogingen 26
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 5
52.8 gemiddelde waardering 62.8
solide Schieten formidabel
formidabel Passen formidabel
solide Verdedigen uitstekend


4e minuut.
Cornilescu passt de bal met de wreef. Wanczyk met een sublieme pass. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Stănescu krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Ventura raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Daka komt het veld opgelopen.

16e minuut.
Vreven probeert naar een medespeler te passen. Denneboom probeert naar een medespeler te passen. Stănescu rent richting de bal. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:1

17e minuut.
Lucas speelt de bal door. Ardenghi is nu in balbezit. Wanczyk speelt de bal door. Stănescu rent richting de bal. Stănescu schiet op doel. Kreis bokst de bal weg.

25e minuut.
Wanczyk geeft een lange en hoge pass. Domínguez Sanguino kopt de bal weg. Jankowiak is nu in balbezit. Jankowiak schiet op doel. Kreis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:2

27e minuut.
Vreven passt de bal in één keer door. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky speelt de bal door. Denneboom is nu in balbezit. Denneboom geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Denneboom geeft een lange en hoge pass. Stănescu kopt de bal weg. Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak draait met de bal, schiet en ... Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:3

35e minuut.
Mojżysz neemt vlug de vrije trap. Sunyovszky kopt de bal weg. Domínguez Sanguino geeft een lange en hoge pass. Stănescu is nu in balbezit. Stănescu schiet op doel. Kreis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Denneboom bereikt de bal nog maar net als eerste. Denneboom haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jankowiak is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:4

40e minuut.
Denneboom geeft een hoge lob. Jankowiak is nu in balbezit. Murdzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jankowiak is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Jankowiak neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Kreis bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Sunyovszky rent richting de bal. Sunyovszky passt de bal met de wreef. Wanczyk geeft een hoge lob. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 60%, PARADISE UTD 40%.
USA Fighters - PARADISE UTD 0:4

49e minuut.
Sunyovszky met een sublieme pass. Denneboom is nu in balbezit. Choiński begaat een overtreding. Choiński krijgt een gele kaart. Denneboom raakt geblesseerd tijdens het duel. Wanczyk komt bij de bal en schiet. Jankowiak krijgt zijn hoofd ertegen. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal! Jankowiak is nu in balbezit. Paal! Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:5

55e minuut.
Domínguez Sanguino geeft de bal voor. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Murdzak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jankowiak raakt geblesseerd tijdens het duel. Jankowiak legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:6

57e minuut.
Daka met een sublieme pass. Sunyovszky zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Stănescu kopt de bal weg. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Jankowiak passt de bal zonder na te denken. Callegari rent richting de bal. Stănescu maakt een afschuwelijke overtreding. Callegari moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Callegari kan niet meer verder spelen.

70e minuut.
Mojżysz geeft een hoge lob. Domínguez Sanguino kopt de bal weg. Jankowiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowiak haalt uit met een fantastische trap. Kreis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:7

73e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Daka rent richting de bal. Daka geeft een hoge lob. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Mojżysz passt de bal zonder na te denken. Jasnić rent richting de bal. Jasnić passt de bal met de wreef. Ardenghi is nu in balbezit. Ardenghi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Jankowiak rent richting de bal. Jankowiak passt de bal met de wreef. Domínguez Sanguino is nu in balbezit. Domínguez Sanguino passt de bal met de wreef. Stănescu bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Denneboom zal de hoekschop nemen. Stănescu krijgt zijn hoofd ertegen. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Jankowiak maakt een snoekduik en kopt de bal. Kreis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

87e minuut.
Stănescu is nu in balbezit. Choiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu draait met de bal, schiet en ... Kreis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
USA Fighters - PARADISE UTD 0:8

89e minuut.
Vreven bereikt de bal nog maar net als eerste. Vreven geeft een lange en hoge pass. Daka is nu in balbezit. Stănescu onderschept slim de pass. Stănescu haalt uit met een fantastische trap. Kreis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: USA Fighters 53%, PARADISE UTD 47%.
USA Fighters - PARADISE UTD 0:8